Jongen met snijbiet Warmonderhof

Open dag/ Infodag XL zaterdag 1 februari 2020

Date -

Wil je een dagje ervaren hoe dat is, wonen, werken en leren op Aeres MBO Dronten Warmonderhof? Meld je dan aan voor de Open Dag/Infodag XL van de voltijd- en deeltijdopleidingen.

Open Dag/Infodag XL 1 februari 2020

  • Inloop: 12.30 uur (verdeling groepen)
  • Tijd: 13.00-16.00 uur
  • Locatie: Aeres MBO Dronten Warmonderhof, Wisentweg 10, Dronten

Wil je ervaren hoe dat is, wonen, werken en leren op Aeres Warmonderhof? Meld je dan aan voor het programma op onze Open Dag/Infodag XL (BOL/BBL) en leer in een paar uur tijd meer over het wonen, werken en leren op onze school. Aanmelden is noodzakelijk. We hebben plaats voor maximaal 120 personen. Om 12.30 uur is de inloop en indeling van de groepen. Zorg dat je op tijd bent!
Hieronder zie je het programma. Je komt langs alle onderdelen.
Je krijgt opleidingsinformatie, een proefles en een rondleiding langs de boerderijen en de woonderij. Lees onderaan meer over route en vervoer naar onze school vanaf het station. Onder de volgende link kun je je aanmelden voor één van onze open dagen. 

         

                            13.00-13.45                  14.00-14.45                  15.00-15.45

Groep A               Opleidingsinfo               Proefles                        Rondleiding

Groep B               Rondleiding                  Opleidingsinfo               Proefles

Groep C               Proefles                        Rondleiding                  Opleidingsinfo

 

16.00 einde open dag                   

 

Vervoer op zaterdag

Op zaterdag rijden er geen bussen vanaf NS Dronten-centrum naar de halte in de buurt van school. Er zijn slechts beperkt ov-fietsen beschikbaar op station Dronten. Dus reserveer deze als je er gebruik van wilt maken. Er rijden geen taxi's. Kom bij voorkeur met de auto of geef aan bij je aanmelding dat je gebruik wilt maken van onze pendelbus om 12.15 uur. De capaciteit van deze pendeldienst is beperkt. Let op: onze pendelbus rijdt alleen om 12.15 uur in verband met het programma. Vol = vol. 

Talent voor groei

Sfeer proeven