3 mbo studenten aan het werk bij de food opleiding van Aeres MBO Ede

Projectweek Food 2019

Date -

Van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni 2019. Vier dagen lang werken onze Food-studenten aan een food-vraagstuk binnen Epos Kruiden & Specerijen en Ziekenhuis de Gelderse Vallei. Ze onderzoeken het probleem op locatie om uiteindelijk op vrijdagmiddag 14 juni hun advies te kunnen presenteren aan hun medestudenten, docenten en de opdrachtgevers. Tijdens de projectweek hebben zij de kans om te laten zien wat zij de afgelopen tijd geleerd hebben en hoe zij dit toepassen binnen een praktische opdracht.

Ben jij aan het rondkijken naar verschillende opleidingen en vind jij food interessant? Kom dan langs tijdens de projectweek om zelf te zien hoe het is om als Food-student samen te werken met echte opdrachtgevers. Natuurlijk is er ook de ruimte om al jouw vragen te stellen over de opleiding. Op vrijdagochtend 14 juni van 8:40 tot 12:00 uur ga je langs alle projectgroepen om te zien waar de studenten zich mee bezig hebben gehouden. Nadat je langs de groepen bent geweest is er natuurlijk de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan de docenten en studenten. Benieuwd naar de eind resultaten van de studenten? Blijf gerust kijken bij de eindpresentaties! Enthousiast? Meld je dan hier aan! 
Locatie: Kantine Aeres MBO Ede, Bovenbuurtweg 27.

Interessant voor jouw organisatie?

Op vrijdagmiddag 14 juni presenteren onze Food-studenten hun advies aan de opdrachtgevers. Dat is de kans om met eigen ogen te zien wat onze studenten misschien wel voor jouw organisatie kunnen betekenen! Vanaf 13:00 uur kunt u rustig binnenkomen en zal om 13:30 uur iedereen welkom geheten worden. Vervolgens zullen de presentaties starten en sluiten we rond 16:00 uur af met een hapje en een drankje. De kans is groot dat er wellicht al langere tijd een food-gerelateerd vraagstuk ligt binnen de organisatie, maar er simpelweg te weinig tijd en mankracht is om het zelf aan te kunnen pakken. Dus kom vooral langs om te ontdekken of onze studenten jou verder kunnen helpen en misschien bent u volgend jaar zelf één van de opdrachtgevers! Benieuwd naar de meerwaarde van de projectweek? Meld jouw organisatie hier aan.

Talent voor groei