Open dag donderdag 13 januari 2022

Date -

De jaarlijkse open dag in januari is hét moment om de school te ontdekken en zeker ook jouw toekomstige werkveld. Tijdens deze dag kun je een of meerdere voorlichtingen volgen van jouw voorkeur. Ook is er een algemene voorlichting over studeren bij Aeres MBO Emmeloord en je kunt je dan inschrijven voor een (teams)sessie met het zorgcoördinaat. Het is nog niet bekend of de open dag online of fysiek plaatsvindt. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates hierover. 

Programma voorlichting opleidingen

Op 13 januari zijn er verschillende voorlichtingen om kennis te maken met een of meer opleidingen van Aeres MBO Emmeloord. Tijdens deze dag krijg je alle informatie over onze opleidingen, kun je het lesmateriaal bekijken, alvast meekijken met de praktijk en zijn er zowel docenten als studenten om jouw vragen te beantwoorden. 

Daarnaast vertelt dhr. Veenhuizen, de teamleider van het MBO, je graag alles over het studeren bij Aeres MBO Emmeloord. Hoe vullen we onze lessen in, wat is de verhouding tussen theorie en praktijk en hoe werkt stage. 

Heb je nog specifieke vragen over begeleiding? Volg dan een (teams)sessie met de zorgcoördinator, mevr. de Vries. Hiervoor kan je apart aanmelden.  

Dus wil je écht de sfeer proeven, dan is onze open dag daar het juiste moment voor! Meld je hieronder aan en ontvang per mail alle informatie. 

Later dit jaar maken we bekend of de open dag online of fysiek plaatsvindt. Houd hiervoor onze website in de gaten. 

Het is nog niet mogelijk om je aan te melden voor de open dag. Je kan wél aanmelden voor onze informatieavond op 23 november 2021 om meer informatie te krijgen over onze school en de opleidingen. 

Talent voor groei