emmeloord mbo

Open dag zaterdag 21 januari 2023

Date -

De jaarlijkse open dag in januari is hét moment om de school te ontdekken en zeker ook jouw toekomstige werkveld. Tijdens deze dag kun je een of meerdere voorlichtingen volgen van jouw voorkeur. Hierin zit ook een algemene voorlichting over studeren bij Aeres MBO Emmeloord. 

Programma 

Op zaterdag 21 januari zijn er verschillende voorlichtingen om kennis te maken met een of meer opleidingen van Aeres MBO Emmeloord. Tijdens deze dag krijg je alle informatie over onze opleidingen, kun je het lesmateriaal bekijken en zijn er zowel docenten als studenten om jouw vragen te beantwoorden. Ook vertellen we je graag alles over het studeren bij Aeres MBO Emmeloord. Hoe vullen we onze lessen in, wat is de verhouding tussen theorie en praktijk en hoe werkt stage. 

Het programma vindt plaats van 10.00 uur - 14.00 uur. De overige invulling van het programma en aanmelden voor de open dag volgt later op deze pagina.                                                    

Heb je interesse in een van de opleidingen van Aeres MBO Emmeloord? Bezoek dan onze informatieavond op dinsdag 22 november. Hopelijk tot dan! 


Talent voor groei