Open dag zaterdag 22 januari 2022

Date -

De jaarlijkse open dag in januari is hét moment om de school te ontdekken en zeker ook jouw toekomstige werkveld. Tijdens deze dag kun je een of meerdere voorlichtingen volgen van jouw voorkeur. Hierin zit ook een algemene voorlichting over studeren bij Aeres MBO Emmeloord. De open dag vindt kleinschalig fysiek plaats. Meld je hieronder snel aan en blijf op de hoogte! 

Programma voorlichting opleidingen

Op zaterdag 22 januari zijn er verschillende voorlichtingen om kennis te maken met een of meer opleidingen van Aeres MBO Emmeloord. Tijdens deze dag krijg je alle informatie over onze opleidingen, kun je het lesmateriaal bekijken en zijn er zowel docenten als studenten om jouw vragen te beantwoorden. Ook vertellen we je graag alles over het studeren bij Aeres MBO Emmeloord. Hoe vullen we onze lessen in, wat is de verhouding tussen theorie en praktijk en hoe werkt stage. 

De open dag vindt kleinschalig fysiek plaats. Je bent van harte welkom samen met max. 1 ouder. We werken met verschillende tijdsloten om iedereen voldoende ruimte te bieden en toch een beleving van de school te geven. Meld je hieronder aan om op de hoogte te blijven en alle informatie te ontvangen! 

Dus wil je de écht sfeer proeven, dan is onze open dag daar het juiste moment voor!

Aanmelden open dag 22 januari

Talent voor groei