Open dag

18 januari 2018

Kom tijdens onze open dag sfeer proeven. Alle vakdocenten zijn aanwezig om jou alles te vertellen over de opleiding van jouw voorkeur. Je volgt de voorlichting studeren bij Aeres mbo en er zijn volop studenten aanwezig waar je al je vragen aan mag stellen!

Het mbo leidt breder op dan menigeen denkt. In Emmeloord bieden wij 6 mbo opleidingen aan: Loonwerk en Techniek, Melkveehouderij, Paardenhouderij, Toegepaste Biologie en Groene Ruimte en Plant en Business.

De opleiding Plant & Business niveau 3 en 4 is vanaf volgend schooljaar vernieuwd. Het is als vanouds dé opleiding voor de bedrijfsopvolger. Toegevoegd is het werken in de periferie. Beroepen als adviseur, vertegenwoordiger of teeltbegeleider passen hierbij. In onze regio zijn veel agri- en foodbedrijven gevestigd die staan te springen om goed opgeleide mensen. Veel van die bedrijven zijn internationaal georiënteerd. Met de vernieuwing binnen de opleiding wordt een leerling daarop voorbereid. De invulling komt tot stand in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en het Agrofoodcluster.

Meld je aan:

Kom je voor vmbo, meld je dan hier aan.