Informatieavond donderdag 11 juni 2020 gaat corona-proof dóór

Date -

Twijfel je nog over je schoolkeuze? Informatieavond Aeres MBO Velp gaat door!! We volgen de RIVM-richtlijnen op en organiseren deze informatieavond corona-proof op de locatie in Velp. Er mogen niet meer dan dertig personen in het gebouw dus we vragen je om maximaal met een aantal van twee te komen. Op deze manier kunnen we iedereen ontvangen tussen 17.00 en 20.00 uur en goed voorlichten over de mogelijkheden om bij Aeres MBO Velp een groene & creatieve mbo-opleiding te starten in augustus 2020! Deze avond staat ook in het teken van de Entree opleiding. Steek jij graag je handen uit de mouwen? Heb je geen vmbo diploma? Ben je groen en creatief? Kom dan vanavond voor meer informatie over de Entree opleiding die we zowel in BBL als BOL aanbieden.

  • Tijd: 17.00-20.00 uur
  • Locatie: Pinkenbergseweg 5f in Velp

Op onze informatieavond staan onze deuren open en vertellen we alles over onze school. Aanmelden is niet nodig, we zien je graag maar omdat we nu maar met 30 personen (volgens de RIVM-maatregelen) in het gebouw mogen, vragen we je om met maximaal 1 extra persoon de avond te bezoeken. We verwelkomen je graag in de tent achter ons schoolgebouw. Van af die plek begeleiden we jou met je ouder/verzorger naar jouw vakgebied.

Heb je nu vragen? Schroom niet en mail ons via velp@aeres.nl, we zorgen ervoor dat jouw mail bij de goede persoon terecht komt die jou kan bellen of mailen. Meer informatie over de opleidingen lees je hier.

 

 

 

 

Talent voor groei