Werf & Match Informatieavond Aeres MBO Velp

Date -

Geef je op voor onze informatieavond en laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden van Aeres MBO Velp.

Kies jij voor het vak Bloemstylist, Hovenier of biologische teler? Ben jij het goud in ons groen?

  • Tijd: 18.00-20.00 uur
  • Locatie: Pinkenbergseweg 5f in Velp

Van harte welkom bij de Werf & Match Informatieavond. Wil jij degene zijn die mensen inspireert of gezinnen blij maakt met een nieuwe productpresentatie, tuinontwerp of een prachtig bloemarrangement waarin de eisen van deze tijd, de natuur, trend en duurzaamheid, verwerkt zijn? Wij bieden opleidingen aan voor Hovenier, biologische Teler en Bloemstylist.

We hebben gemerkt dat potentiele studenten het prettig vinden om ook met leerbedrijven te praten. Vandaar de aanwezigheid van een aantal bedrijven tijdens het open huis. Onze docenten en studenten vertellen je natuurlijk alles over onze school. Wil jij een groene, duurzame, zekere, creatieve en ondernemende toekomst? Dan ben je bij het MBO aan de Pinkenbergseweg 5f in Velp aan het juiste adres. We zien je graag. 

Meld je hieronder aan voor deze open dag, op deze manier houden we je goed op de hoogte en kunnen we je nog herinneren aan deze dag.

Heb je nu vragen? Schroom niet en mail ons via velp@aeres.nl, we zorgen ervoor dat jouw mail bij de goede persoon terecht komt die jou kan bellen of mailen.

Geef je op! 

Talent voor groei

Aanmelden informatiemoment / open huis