Online informatieavond 12 november 2020

Date -

Kies voor een groene en creatieve toekomst! Vanwege Covid-19 kun je helaas niet persoonlijk op bezoek komen. Geef je op voor onze digitale informatieavond en laat je online uitgebreid informeren over de mogelijkheden van Aeres MBO Velp.

Kies jij voor Bloem, Groen of Styling? Ben jij het goud in ons groen?

  • Tijd: 17.00-20.00 uur
  • Locatie: online op je eigen bank

Informatieavonden tijdens Covid-19 gaan net even iets anders dan anders. Normaal gesproken kon je zo binnenlopen maar nu vragen wij je om je op onderstaand formulier aan te melden. We gaan proberen om je online een zo goed mogelijk beeld van ons schoolgebouw, de sfeer en de opleiding te laten zien. Ook is er ruimte om de vakdocent vragen te stellen.

Wil jij degene zijn die mensen inspireert of gezinnen blij maakt met een nieuw interieurontwerp, tuinontwerp of een prachtig bloemarrangement waarin de eisen van deze tijd, de natuur, trend en duurzaamheid, verwerkt zijn? Wij bieden opleidingen aan voor Hovenier, Stylist en Bloemstylist.

Je kunt in het formulier aangeven of je vroeg of later op de middag/avond wil inloggen voor een vragenmoment. We mailen je tijdig met een uitnodigingslink van het exacte tijdsblok die we voor jou en eventueel je familie gereserveerd hebben.

Geef je op! 

Talent voor groei

Aanmelden informatiemoment