Online live met Styling en Design

Date -

Wil je graag live een keer kennismaken en eventuele vragen stellen over Styling & Design! Dat kan tijdens onze live online Q&A's. Deze worden gehouden op: Donderdag 14 mei van 14.00 - 15.00 uur & Dinsdag 19 mei van 14.00 - 15.00 uur

Stylist of specialist stylist worden?

Lijkt het je wat om events te stylen? Etalages te ontwerpen of de aankleding te verzorgen van verschillende ruimtes? Dat is de richting Styling en Design wat voor jou! Je volgt diverse praktijklessen en werkt veel met natuurlijke materialen. Je krijgt vakken zoals kunstgeschiedenis, vormleer, interieur, tekenen en materialenkennis. Een creatieve toekomst ligt in het verschiet! Meer weten over deze te gekke opleiding? Stel je vragen in de live Q&A met docenten en studenten, meld je aan via onderstaande link .

Wil jij degene zijn die mensen inspireert of gezinnen blij maakt met een nieuw interieurontwerp waarin de eisen van deze tijd, de natuur, trend en duurzaamheid, verwerkt zijn? Aeres MBO Velp heeft nog plaatsen in de opleidingen vakbekwaam en specialist stylist. 

Geef je op via deze pagina: 

https://www.aeresmbo.nl/velp/online-open-dag-styling-en-design