Open huis Aeres MBO Velp

Date -

Kom deze zaterdag aan bij het kleinschalige Velpse mbo! Ruim 250 studenten leren hier voor een beroep als bloemstylist of hovenier. Vanaf augustus 2024 starten we de opleiding biologische teelt. Ben jij de groene veranderaar die houdt van de natuur en mee wil werken aan een groene en duurzame toekomst? Zoek niet verder en vraag informatie aan de docenten en studenten.

Talent voor groei

Tijd: 10.00 - 13.00 uur 

  • Locatie: Pinkenbergseweg 5f in Velp

Tijdens het open huis staan onze deuren voor je open en vertellen we alles over onze school. Je kunt vragen naar de ervaringen van onze studenten over de opleiding maar ook de docenten staan tot je beschikking. Wil jij een groene, duurzame, zekere, creatieve en ondernemende toekomst? Dan ben je bij het MBO aan de Pinkenbergseweg 5f in Velp, Gelderland, aan het juiste adres. We zien je graag.

Meld je hier aan voor deze open dag, op deze manier houden we je goed op de hoogte en kunnen we eventueel informatie met je delen.  

Heb je nu vragen? Schroom niet en mail ons via velp@aeres.nl, Wij zorgen ervoor dat jouw mail bij de goede persoon terecht komt die jou kan bellen of mailen!