Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Spreken dieren, planten, biologie, leefomgeving of voeding je aan? Of heb je gevoel voor design? Maak dan kennis met Aeres MBO Almere en bezoek onze last-minute voorlichting op:

  • 23 mei 2019, tussen 15.00 en 17.00 uur

Je bent van harte welkom in onze nieuwe vleugel aan de Heliumweg 1 in Almere Poort. Aanmelden voor deze last-minute voorlichting kan via onderstaand formulier.

LET OP: de last-minute voorlichting bestaat uit een vast programma.

Aeres MBO Almere is een school met focus op duurzaamheid, ondernemerschap, met veel praktijk, stage en excursies, een open sfeer en toekomstperspectief. Dé school waar stad en natuur samen komen.

Alle opleidingen staan nadrukkelijk in het teken van een groen profiel in een stedelijke omgeving. Aeres MBO Almere gelooft dat groene omgevingen met ruimtes voor mens en dier, mensen gezonder en gelukkiger maken. Zo leveren we met de opleidingen een bijdrage aan een leefbare maatschappij.

Wij bieden zes mbo opleidingen in het groen met brede uitstroommogelijkheden. Kies voor de opleiding Dierverzorging, Paardensport en -houderij, Groene Ruimte, Bloemist groen stylist, Toegepaste Biologie of Food & Lifestyle.

Spreekt dit je aan? Kom dan naar één van onze Open Huis momenten in onze nieuwe vleugel aan de Heliumweg 1 in Almere Poort. Onze studenten en docenten vertellen je graag meer over de school en gewenste opleiding.