Inspirerend vergaderen of uw evenement organiseren tussen de dieren.

Vergaderen

Onze vergaderruimten zijn uitgerust met digitale presentatiemiddelen (smartboard, geluidsondersteuning, wifi). In diverse afmetingen, voor groepen vanaf 10 tot maximaal 250 personen. Naar wens zijn diverse vergaderopstellingen mogelijk.

Wij bieden arrangementen op maat en denken graag mee over de inrichting van de zaal, welke digitale ondersteuning het beste bij uw overleg past, een lekkernij bij de koffie en thee.

Zoekt u een inhoudelijke aanvulling op het programma dan zijn er ook vele mogelijkheden waarbij u de dieren van dichtbij kunt meemaken.

Rondleiding

Ze zijn niet te missen, onze dieren op het terrein en in de gebouwen. Onze levende have bestaat uit gezelschapsdieren, wilde dieren en productiedieren. Hun verblijven zijn zodanig ingericht dat er gewoon praktijklessen te midden van deze dieren plaatsvinden. Over een belevenis gesproken!

Tijdens de rondleiding bezoekt u diverse dierverblijven en praktijkfaciliteiten op ons terrein. Onze studenten geven uitleg over de dieren en hun gedrag, de huisvesting, hoe het verzorgingsrooster is opgezet en wat de studenten dagelijks leren. Een inspirerend en educatief uitje. Want u steekt er ook heel veel van op!

Bijeenkomsten

De campus van Aeres Barneveld is een prima locatie voor een bijeenkomst, ledenvergadering, congres, symposium etc. Wij nodigen u graag uit om sfeer te proeven op de locatie en de mogelijkheden te bespreken. Ons modern ingericht restaurant met uitzicht op de tropische binnentuin is bijvoorbeeld een van
de vele smaakmakers onder de vele zalen.

Wij beschikken over een eigen catering-service zodat we u volop kunnen ondersteunen op het gebied van een hapje en een drankje.