Biobeurs 2019 header

Biobeurs januari 2020

Meer weten over biologisch-dynamisch? Kom naar het Demeterplein tijdens de Biobeurs op woensdag 22 januari 2020 of donderdag 23 januari 2020 in Zwolle. Aeres MBO Dronten Warmonderhof is hier aanwezig met haar opleidingsaanbod en er zijn veel interessante sprekers.

TIP: ben je zeer geïnteresseerd in wat wij jou kunnen bieden aan opleidingen biodynamische landbouw? Kom dan ook zeker naar onze open dag of een informatie dag.

Demeterplein: alles onder één dak

Het Demeterplein is het ‘Alles onder één dak loket’ voor je vragen over biodynamische voeding, scholingsmogelijkheden, grondbeheer en bedrijfsovernames. We zijn er voor iedereen die kennis wil maken met biodynamische landbouw en voeding en die wil kijken of de biodynamische manier van werken iets is voor hem of haar, of voor zijn of haar bedrijf. Het Demeterplein is een samenwerking tussen Aeres MBO Dronten Warmonderhof, Stichting Warmonderhof, de BD Vereniging, Kraaybeekerhof Academie, Stichting Grondbeheer, de Vereniging van Natuurvoedingskundigen en Stichting Demeter. Locatie Demeterplein op de beurs: standnummer 454.

Workshops

De workshops in 2020 worden nog bekend gemaakt.

Voor tickets en info over de biobeurs, kun je hier terecht.