Kas Studenten leren op Warmonderhof

Oriënteer je op Aeres MBO Dronten Warmonderhof

Wil je ervaren hoe dat is, wonen, werken en leren op Aeres Warmonderhof? We houden per jaar diverse informatiedagen, altijd op donderdag. Ook is er op één van de eerste zaterdagen van het kalenderjaar altijd een Open dag/Infodag XL. De dagen zijn min of meer gelijk van opzet, met het verschil dat de donderdagse informatiedagen voor de voltijd (BOL) studenten zijn ingericht als meewerkdagen. Je luncht dan bij onze studenten in de huisjes en werkt mee op de boerderijen. Op de Open dag / Infodag XL is dat niet het geval. Voor de deeltijdopleiding (BBL) die we hier ook geven, is er geen verschil tussen de infodag op donderdag of zaterdag. Inschrijven is voor alle informatiedagen noodzakelijk! Kijk in de agenda voor de data of klik hier direct op de inschrijflink open dagen.

Open dag/Infodag XL (BOL en BBL) Aeres MBO Dronten Warmonderhof

  • Inloop: 12.30 uur (verdeling groepen)
  • Tijd: 13.00-16.00 uur
  • Locatie: Aeres MBO Dronten Warmonderhof
Leer in een paar uur tijd meer over het wonen, werken en leren op onze school. Aanmelden is noodzakelijk. We hebben plaats voor maximaal 120 personen. Om 12.30 uur is de inloop en indeling van de groepen. Zorg dat je op tijd bent! Hieronder zie je het programma. Je krijgt opleidingsinformatie over BOL of BBL, een proefles en een rondleiding langs de boerderijen en de woonderij. Onder de volgende link kun je je aanmelden voor één van onze open dagen. 

         

                            13.00-13.45                  14.00-14.45                  15.00-15.45

Groep A               Opleidingsinfo               Proefles                        Rondleiding

Groep B               Rondleiding                  Opleidingsinfo               Proefles

Groep C               Proefles                        Rondleiding                  Opleidingsinfo

 

16.00 einde open dag                   

 

Informatiedagen BOL en BBL

Op de infodag voor de BOL-opleiding krijg je een rondleiding en een proefles en ga je lunchen bij de studenten in hun huisjes op het erf. 's Middags werk je mee op de praktijkbedrijven op en rond Warmonderhof. Zo kun je je een goed beeld vormen van wat je te wachten staat als je naar Warmonderhof komt. Of ben je al wat ouder en ben je geïnteresseerd in onze deeltijdopleiding (BBL, volwassenen 25+)? Kom dan naar onze infodag speciaal voor deze doelgroep en krijg een rondleiding, opleidingsinformatie en een proefles. 

Kijk in de agenda voor data voor schooljaar 2020-2021 of klik direct op de inschrijflink voor onze open dagen.

Ben je al redelijk zeker van je keuze, dan kun je een intakegesprek (alleen BOL) aanvragen voor op de infodag. Neem voor een intakegesprek contact op met het secretariaat: 088-0205130.

Biobeurs

Meer weten over biologisch-dynamisch? Kom dan naar de biobeurs!
Dé vakbeurs van de bd-sector. Je leest er hier meer over.