Kas Studenten leren op Warmonderhof

Oriënteer je op Aeres Warmonderhof

In januari houden we altijd een Grote Open Dag tijdens welke je je kunt oriënteren op zowel onze voltijdopleiding als onze deeltijdopleiding. Overweeg je daarna om de opleiding te gaan doen, kom dan ook nog naar één van de informatiedagen in maart, april, mei en juni, waarop je een proefles krijgt en mag meewerken op de schoolboerderijen. Kijk in de agenda voor de data.

We vinden het fijn als je je inschrijft voor de Grote Open Dag, maar het is niet verplicht. Voor de informatiedagen is het wel verplicht om je aan te melden. De eerst volgende Grote open dag is op zaterdag 1 februari 2020.

Grote Open Dag voltijd- en deeltijdopleiding Aeres Warmonderhof

10.30-13.30 of 13.00-16.00 uur

Je kunt 's morgens of 's middags komen. Er zijn doorlopend rondleidingen door studenten en sessies met opleidingsinformatie. Er is een huisgemaakte lunch van eigen boerderijen en er zijn filmpjes en foto's te bekijken van Aeres Warmonderhof door de jaren heen. Er is een informatiemarkt met stands van de school, van de boeren en van de Woonderij. Er is alle tijd om je vragen te beantwoorden en je kunt lekker rondkijken op de boerderijen, het erf, in de school en in de studentenwoningen. Zo kun je je een goed beeld vormen van wat je te wachten staat als je naar Warmonderhof komt.

Informatie dagen

Wil je een dagje ervaren hoe dat is, wonen, werken en leren op Aeres Warmonderhof? Meld je dan aan voor een infodag van de voltijdopleiding. Je krijgt een rondleiding en een proefles en gaat lunchen bij de studenten in hun huisjes op het erf. 's Middags werk je mee op de praktijkbedrijven op en rond Warmonderhof. Zo kun je je een goed beeld vormen van wat je te wachten staat als je naar Warmonderhof komt.

De eerstvolgende infodag is op 13 juni!
In augustus kun je nog bij ons terecht voor een verkorte last minute infomiddag op 29 augustus 2019.
Deze twee data zijn nog voor schooljaar 2019-2020.

Kijk in de agenda voor data voor schooljaar 2020-2021.

Ben je al redelijk zeker van je keuze, dan kun je een intakegesprek aanvragen voor op de infodag. Neem voor een intakegesprek contact op met het secretariaat: 088-0205130.

Biobeurs

Meer weten over biologisch-dynamisch? Kom dan naar de biobeurs!
Dé vakbeurs van de bd-sector. Je leest er hier meer over.