Informatieavond Aeres MBO Velp voor late beslissers

6 maart 2018

Velp, 6 maart 2018 – Zoek jij nog een groene en creatieve opleiding? Dan ben je bij Aeres MBO Velp aan het goede adres. Wij hebben nog plaats voor jou! We geven graag antwoord op al je vragen op onze informatie-avond op donderdag 22 maart a.s. van 17.00-20.00 uur.

Groene en creatieve MBO opleidingen
In de bosrijke omgeving van de school in Velp-noord bieden we opleidingen aan in de vakrichtingen; Styling & Design, Bloemsierkunst, Hovenier/Groene ruimte, Dierverzorging en Teelt.
Je krijgt je informatie uit de eerste hand. Onze studenten presenteren hun eigen opleiding en natuurlijk kun je ook de docenten alles vragen. 

Bloem en Groen cursussen voor volwassenen
In samenwerking met Aeres MBO Velp biedt het Aeres Training Centre Velp diverse opleidingen aan in Groen en Bloem.
Hebt u belangstelling voor bijvoorbeeld DFA, dan is het fijn om te weten dat u geen voorkennis van de bloemopleiding nodig heeft. Het is handig om een stageadres te hebben maar is niet verplicht. Het diploma aan het einde van de opleiding geeft de kwalificatie 'vakbekwaam Bloembinder".
Gaat u belangstelling uit naar cursussen in het groen dan kunt u kiezen uit o.a. basisopleiding Groene ruimte, gewasbescherming en bosmaaien.

Aeres Velp: ambitieus in vmbo en mbo
Aeres Velp is een ambitieuze school voor vmbo en mbo. Vmbo leerlingen kunnen zich in een veilige leeromgeving sterk ontwikkelen. Mbo’ers professionaliseren zich in groene en creatieve vakrichtingen. In augustus is de naam Groenhorst Velp veranderd in: Aeres VMBO Velp, Aeres MBO Velp en Aeres Training Centre Velp.

Van harte welkom op 22 maart a.s.!