Aeres MBO Nijkerk studenten leggen tegels

Online open dag - Aeres MBO Nijkerk

Hoi! Welkom bij de online open dag van Aeres MBO Nijkerk. Normaal gesproken ontvangen we je op een open dag bij de voordeur, met een kopje koffie en wat lekkers. Maar dat kan nu even niet. Om je toch zo goed mogelijk te helpen bij het maken van je studiekeuze, kun je op deze pagina meer lezen over onze school, video's bekijken. Allemaal vanaf je eigen, comfortabele bank!

Hoe werkt een online voorlichting?

Nu jij je aan het oriënteren bent op een studie wil je natuurlijk graag weten hoe het eraan toe gaat op onze school: Hoe ziet het gebouw eruit? Wie zijn de docenten? Voel ik me hier thuis?

Natuurlijk wil je informatie over onze opleidingen: Welke vakken krijg je? Hoe ziet mijn leven als student er straks uit? Tijdens onze online voorlichting krijg je antwoord op al deze vragen. Hoe? Volg het stappenplan en mis niets!

  1. Welkom: Heb je al rond gekeken op onze website? Ja, mooi! Ga naar stap 2.
  2. Volg de Tour de Aeres (V)MBO Nijkerk: Bekijk hieronder de virtuele tour door ons schoolgebouw.
  3. Kies je opleiding: Bekijk video(s) van de opleiding van je keuze.

Tour de Aeres (V)MBO Nijkerk!

Welkom! Leuk dat je er bent! Om te beginnen hebben we een virtuele rondleiding door onze school voor je klaarstaan. In de tour door de school vind je in sommige lokalen een video waarin de docent toelichting geeft over zijn/haar vak. Deze video's zijn zowel van het VMBO als het MBO. Deze video's kun je ook terug vinden op ons eigen YouTube kanaal. Veel plezier met de rondleiding.

Mijn leukste vak is recreatiepraktijk, omdat je daarbij heel veel bezig bent met activiteiten verzinnen en leuke dingen doen.

Daan, Student Natuur & Recreatie

Kies jouw opleiding

Aeres MBO Nijkerk is het groene kennis- en opleidingscentrum van de Noord Veluwe, Amersfoort en Utrecht. Wij leiden studenten op in een eigentijdse omgeving. Door middel van betekenisvolle (onderzoeks)opdrachten zorgen wij dat het onderwijs aansluit bij de professionele ontwikkeling van de student.

Een unieke en moderne MBO school die goed bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Wij geloven dat de studietijd van onze student stoer en uitdagend moet zijn. Met veel praktijk, stage en excursies in binnen- en buitenland. 

Kies hieronder je opleidingsrichting, bekijk video’s over de opleidingen en chat met docenten. 

Veelgestelde vragen

Open Dagen 2021 - 2022

Helaas zijn de open dagen van 24 november 2021 en 22 januari 2022 geannuleerd. Je kunt je aanmelden voor een individuele rondleiding op onze prachtige school.