Aeres MBO Nijkerk studenten leggen tegels

Online open dag - Aeres MBO Nijkerk

Hoi! Welkom bij de online open dag van Aeres MBO Nijkerk. Normaal gesproken ontvangen we je op een open dag bij de voordeur, met een kopje koffie en wat lekkers. Maar dat kan nu even niet. Om je toch zo goed mogelijk te helpen bij het maken van je studiekeuze, kun je op deze pagina meer lezen over onze school, video's bekijken. Allemaal vanaf je eigen, comfortabele bank!

Hoe werkt een online voorlichting?

Nu jij je aan het oriënteren bent op een studie wil je natuurlijk graag weten hoe het eraan toe gaat op onze school: Hoe ziet het gebouw eruit? Wie zijn de docenten? Voel ik me hier thuis?

Natuurlijk wil je informatie over onze opleidingen: Welke vakken krijg je? Hoe ziet mijn leven als student er straks uit? Tijdens onze online voorlichting krijg je antwoord op al deze vragen. Hoe? Volg het stappenplan en mis niets!

 1. Welkom: Heb je al rond gekeken op onze website? Ja, mooi! Ga naar stap 2.
 2. Meld je aan voor de online voorlichting: Op 2 en 10 december heb je  tussen 18.30 en 20.00uur de mogelijkheid om met onze docenten te chatten. 
 3. Volg de Tour de Aeres (V)MBO Nijkerk: Bekijk hieronder de virtuele tour door ons schoolgebouw.
 4. Kies je opleiding: Bekijk video(s) van de opleiding van je keuze.

Tour de Aeres (V)MBO Nijkerk!

Welkom! Leuk dat je er bent! Om te beginnen hebben we een virtuele rondleiding door onze school voor je klaarstaan. In de tour door de school vind je in sommige lokalen een video waarin de docent toelichting geeft over zijn/haar vak. Deze video's zijn zowel van het VMBO als het MBO. Deze video's kun je ook terug vinden op ons eigen YouTube kanaal. Veel plezier met de rondleiding.

Mijn leukste vak is recreatiepraktijk, omdat je daarbij heel veel bezig bent met activiteiten verzinnen en leuke dingen doen.

Daan, Student Natuur & Recreatie

Kies jouw opleiding

Aeres MBO Nijkerk is het groene kennis- en opleidingscentrum van de Noord Veluwe, Amersfoort en Utrecht. Wij leiden studenten op in een eigentijdse omgeving. Door middel van betekenisvolle (onderzoeks)opdrachten zorgen wij dat het onderwijs aansluit bij de professionele ontwikkeling van de student.

Een unieke en moderne MBO school die goed bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Wij geloven dat de studietijd van onze student stoer en uitdagend moet zijn. Met veel praktijk, stage en excursies in binnen- en buitenland. 

Kies hieronder je opleidingsrichting, bekijk video’s over de opleidingen en chat met docenten. 

Veelgestelde vragen

 • Ja, zeker. De video's blijven online staan, zodat je deze nog altijd een keer kan bekijken. Wanneer je daarna nog vragen hebt, zijn wij telefonisch (088-0205900), chat en per e-mail  (mbo.nijkerk@aeres.nl )bereikbaar.

 • Per opleiding zit er een docent klaar om per chat al jouw vragen te beantwoorden. Op de opleidingspagina's lees je precies hoe je kan chatten. 

 • Wij begrijpen dat je ook een gevoel wil krijgen van de school en daar een rondje wil lopen. Daarom is er besloten om op individuele verzoeken in te gaan en privé rondleidingen aan te bieden. Lijkt dit je leuk? Stuur dan een e-mail naar mbo.nijkerk@aeres.nlWij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

 • Dat is zeker mogelijk. Op 11 februari 2021 en 25 maart 2021 organiseren wij een oriëntatiemiddag waarin we jou een kijken geven in de keuken van onze opleidingen. Hiervoor meld je je aan via aanmeldingsformulier.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 • Wat jammer, maar niet getreurd! Op zaterdag 23 januari 2021 houden wij (ovb coronamaatregelen) een open huis. Daarvoor kun je je aanmelden via het aanmeldformulier. De video's over de opleiding blijven voor jou beschikbaar. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je ons bellen (088-0205900), chatten of een e-mail sturen (mbo.nijkerk@aeres.nl)

 • Leuk dat jij je wilt aanmelden! Dit kan gemakkelijk door op de knop 'aanmelden' te klikken, rechts bovenaan onze pagina's. 

  Heb je hulp nodig bij het aanmelden, of vragen over je aanmelding? Schroom niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur bereikbaar op het nummer: 088 020 5900. 

Open Dagen 2020 - 2021

Wij hopen jullie dit schooljaar gewoon, zoals gebruikelijk, weer in reallife te mogen ontmoeten. Vooralsnog staan onze open dagen gepland op de volgende data:

-Zaterdag 23 januari 2021, 09.30 - 12.30 uur (Open huis)

- Donderdag 11 februari 2021, 13.30 - 16.00 uur (meeloop middag)

- Donderdag 25 maart 2021, 13.30 - 16.00 uur (meeloop middag)

Meer informatie over open dagen en meelopen vind je hier.

Vragen? Stel ze tijdens de livechat!

Misschien heb je nog vragen na het bekijken van de video’s. Op 2 en 10 december, van 18.30 - 20.00 uur, kun je op deze pagina chatten met een van onze docenten. Mocht je in de tussentijd eventueel vragen hebben, dan kun je ons ook altijd even mailen op: mbo.nijkerk@aeres.nl