Vind je het interessant om te zien hoe je favoriete food wordt gemaakt? Houd je je hoofd koel en steek je graag je handen uit de mouwen? Onze opleiding Food Operator stoomt je klaar tot expert in productie en het onderhoud van machines.

Nieuw!

Stel je vragen aan een docent. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Food Operator

In samenwerking met Aeres mbo biedt Food Academy Nijkerk de opleiding Food Operator aan. De lessen vinden plaats in ons klaslokaal bij Aeres mbo Nijkerk of bij een van onze lidbedrijven.

 

Wat ga je leren? 
Als student Food Operator leer je van alles over de wereld van food. Vanaf het begin bij de boer tot het eindproduct in de winkel óf op je bord. Ook hebben we het met elkaar over de toekomst van ons voedsel, duurzaamheid en innovatie.


Wat kun je worden?
Wanneer je de opleiding hebt afgerond, kun je aan het werk in de food- of foodgerelateerde sector. Er zijn een hoop leuke banen te vinden in de food. Met een diploma op zak kun je aan de slag als industrieel bakker, food operator, assistent-productontwikkelaar, laborant en veel meer!

Bekijk hieronder de video's of klik hier voor alle opleidingen Voeding & Technologie binnen deze richting. 

Food Academy NijkerkFutureProef - ArlaSBB: Vakbekwaam Medewerker Voeding en Technologie

Vragen? Stel ze tijdens de livechat!

Misschien heb je nog vragen na het bekijken van de video’s. Op 2 en 10 december, van 18.30 - 20.00 uur, kun je op deze pagina chatten een van onze docenten. Mocht je in de tussentijd eventueel vragen hebben, dan kun je ons ook altijd even mailen naar onderstaand mailadres.

Stel je vragen over de opleiding aan Gert-Jan

Heb je vragen over de opleidingen binnen de Voeding & Technologie?
Stuur dan gerust een e-mail naar Gert-Jan Koetsier.