Jij bent graag buiten, in strijd met de elementen! Jij, ontwerpt en onderhoudt. Jouw werk wordt gezien door vele mensen, zij voelen zich erin thuis en daar ben jij maar al te op! Want JIJ maakt de wereld, een plek voor iedereen om zich te ontspannen.

De branche erkende hoveniersopleiding in BOL en BBL

Als (Vakbekwaam) hovenier ben jij thuis in tuinen. Jij bent dè redder in nood als het gaat om de groene vraagstukken in de tuin van jouw klant. Van ontwerp, aanleg tot het onderhoud, jij bent die creatieve geest die van een kaal stuk grond een ware beleving weet te maken.

Daarom blijft het niet alleen bij particulieren, ook overheden en natuurbeheerders weten jou te vinden. Of het nu gaat om natuurgebieden, stadsparken of plantsoenen, met jou on-the-job wordt de groene buitenruimte een heerlijke plek om te ontspannen en te recreëren.

 Download de informatie flyer, bekijk de video of klik hier voor alle opleidingen binnen deze richting.

Hoveniers BOL en BBL opleiding

Informatie video over onze hoveniersopleidingMedewerker Hovenier (niveau 2)Vakbekwaam medewerker Hovenier (niveau 3)

Vragen? Stel ze tijdens de livechat!

Misschien heb je nog vragen na het bekijken van de video’s. Op 2 en 10 december, van 18.30 - 20.00 uur, kun je op deze pagina chatten een van onze docenten. Mocht je in de tussentijd eventueel vragen hebben, dan kun je ons ook altijd even mailen naar onderstaand mailadres.

Stel je vragen aan docent

Heb je vragen over de branche erkende opleiding voor hoveniers?
Stuur dan gerust een e-mail naar onze docenten Rinus Jansen en Martijn van Drunen.