Manager zijn is geen functie maar een roeping! Jij presteert het best onder druk, stuurt collega's aan en zorgt dat projecten binnen de deadline klaar zijn. Jij denkt outside the box en maakt daarbij gebruik van de nieuwste (virtuele) technieken. JIJ bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Nieuw!

Stel je vragen aan een docent. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Manager Groen - opleiding opzichter/uitvoerder

Als opzichter/uitvoerder tuin, landschap en recreatie werk je aan de aanleg en het onderhoud van tuinen, (stads)parken, sportvelden, groenvoorzieningen en natuur. Het is vaak een combinatie van voorbereidend bureauwerk en uitvoerend buitenwerk. Je leest tekeningen, bereidt groenaanleg voor, haalt projecten binnen en voert ze uit. Je bent verantwoordelijk voor het werk, de mensen, gereedschap en machines. Daarnaast leer je hoe je een hoveniers- of groenvoorzieningsbedrijf runt en krijg je de tools in handen om een eigen bedrijf te starten.

Download de informatie flyer, bekijk de video of klik hier voor meer informatie over deze niveau 4 opleiding.

Opzichter/uitvoerder tuin, landschap en recreatie

Vragen? Stel ze tijdens de live chat!

Misschien heb je nog vragen na het bekijken van de video’s. Op 2 en 10 december, van 18.30 - 20.00 uur, kun je op deze pagina chatten een van onze docenten. Mocht je in de tussentijd eventueel vragen hebben, dan kun je ons ook bereiken via onderstaand mailadres.

Stel je vragen aan de docenten

Heb je vragen over onze management opleiding in de groene ruimte?
Stuur dan gerust een e-mail naar onze docenten Rinus Jansen en Martijn van Drunen.