Open Huis

Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Spreken dieren, planten, biologie, leefomgeving of voeding je aan? Of heb je gevoel voor design? Maak dan kennis met Aeres MBO Almere en bezoek ons Open Huis van 16 en 17 februari 2018. Op vrijdagavond tussen 18.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur ben je van harte welkom in onze nieuwe vleugel aan de Heliumweg 1 in Almere Poort. 

Aeres MBO Almere is een school met focus op duurzaamheid, ondernemerschap, met veel praktijk, stage en excursies, een open sfeer en toekomstperspectief. Dé school waar stad en natuur samen komen. 

Alle opleidingen staan nadrukkelijk in het teken van een groen profiel in een stedelijke omgeving. Aeres MBO Almere gelooft dat groene omgevingen met ruimtes voor mens en dier, mensen gezonder en gelukkiger maken. Zo leveren we met de opleidingen een bijdrage aan een leefbare maatschappij. 

Wij bieden zes mbo opleidingen in het groen met brede uitstroommogelijkheden. Kies voor de opleiding DierverzorgingPaardensport en -houderijGroene RuimteBloemist groen stylistToegepaste Biologie of Food & Lifestyle

Spreekt dit je aan? Kom dan naar ons Open Huis van 16 februari of 17 februari 2018 in onze nieuwe vleugel aan de Heliumweg 1 in Almere Poort. Onze studenten en docenten vertellen je graag meer over de school en gewenste opleiding. Opgeven voor het Open Huis is gewenst en via het inschrijfformulier >>