Oud-leerlingen / Alumni

 Onze oud-leerlingen beschouwen wij als leden van de 'Barneveld-familie'. Want een groot deel van onze oud-leerlingen, nu inmiddels professionals, komen wij vanzelf weer tegen in 'dierenland'. Bijvoorbeeld in hun rol als praktijkopleider, trainer, instructeur of docent.  Daarnaast ontmoeten we elkaar bij open dagen, themaweken of evenementen. De verbondenheid blijft en dat is ons veel waard!

Aeres MBO Barneveld vraagt oud-leerlingen om bij open dagen aan onze potentiële bezoekers te vertellen over hun schoolervaringen. Daarnaast werken oud-leerlingen mee aan evenementen zoals Animal Event en Horse Event. Maar ook tijdens een themaweek als de Green Barneyweek zijn veel oude bekenden te zien. In het relatiemagazine HBVB staan vaak leuke terugblikken of wordt een oud-leerling geïnterviewd over zijn/haar specialisme.

Ben jij een oud-leerling en blijf je graag in contact met oud-klasgenoten, docenten en medewerkers van Aeres MBO Barneveld? Volg onze Facebookpagina, die hier te vinden is.  Of meld je aan bij de Linkedin alumni groep.