Grote Open Dag

Oriënteer je op Aeres Warmonderhof

In januari houden we altijd een Grote Open Dag tijdens welke je je kunt oriënteren op zowel onze voltijdopleiding als onze deeltijdopleiding. Overweeg je daarna om de opleiding te gaan doen, kom dan ook nog naar één van de informatiedagen in maart, april, mei en juni, waarop je een proefles krijgt en mag meewerken op de schoolboerderijen. Kijk in de agenda voor de data.
We vinden het fijn als je je inschrijft voor de Grote Open Dag, maar het is niet verplicht. Voor de informatiedagen is het wel verplicht, je aan te melden.

Grote Open Dag voltijd- en deeltijdopleiding Aeres Warmonderhof

10.30-13.30 of 13.00-16.00 uur
Je kunt 's morgens of 's middags komen. Er zijn doorlopend rondleidingen door studenten en sessies met opleidingsinformatie. Er is een huisgemaakte lunch van eigen boerderijen en er zijn filmpjes en foto's te bekijken van Aeres Warmonderhof door de jaren heen. Er is een informatiemarkt met stands van de school, van de boeren en van de Woonderij. Er is alle tijd om je vragen te beantwoorden en je kunt lekker rondkijken op de boerderijen, het erf, in de school en in de studentenwoningen. Zo kun je je een goed beeld vormen van wat je te wachten staat als je naar Warmonderhof komt. Kijk in de agenda voor de data van open dag en infodagen. Ben je al redelijk zeker van je keuze, dan kun je een intakegesprek aanvragen voor op de infodag. Neem voor een intakegesprek contact op met het secretariaat: 088-0205130. 

Aanmelden Grote Open Dag Aeres Warmonderhof (je wordt doorgestuurd naar de website www.warmonderhof.nl)