Food

Vraag jij je verwonderd af wie het regelt dat elke dag bijna 17 miljoen Nederlanders een bijna oneindige keuze hebben uit gezonde, veilige en lekkere voeding? Het antwoord op die vraag leer je bij de opleidingen Food van Aeres MBO Ede. Met deze bijzondere opleidingen kun jij straks in je werk deze dagelijkse voedingsuitdaging aan.
Je kunt kiezen uit drie BOL-opleidingen op twee niveaus:

Vakbekwaam medewerker food & technology (BOL, niveau 3)

Vakbekwaam medewerker food & technology is een brede 3-jarige opleiding waarin je de herkomst van ons voedsel ontdekt. Ook het bereiden en controleren van voedsel komt aan bod. Je leert welke logistieke weg voedsel aflegt, voordat het in winkels, restaurants of ons winkelwagentje belandt. Jouw opleiding sluit namelijk perfect aan op de wensen van het bedrijfsleven dat zit te springen om mensen zoals jij! Doorstromen naar niveau 4 kan natuurlijk ook.

Vakexpert food (BOL, niveau 4)

Midden in de Food Valley biedt Aeres MBO Ede de dynamische opleiding Vakexpert food aan. Er is volop toekomst voor ondernemende, ambitieuze, jonge mensen die kleur willen geven aan de foodsector. Deze BOL-opleiding is een brede 3-jarige opleiding waarin je de herkomst van ons voedsel ontdekt. Het bereiden en controleren van voedsel komt aan bod. Ook verdiep je je in de weg die voedsel aflegt van productie tot consumptie. Deze opleiding belicht verder de economische waarde van voedsel en is gericht op leidinggeven. In het derde jaar van de opleiding kun je kiezen uit drie profielen:

- Food & lifestyle (nieuw!)
- Food & technology
- Food & quality

Een dagje meelopen?

Ben je benieuwd of een van deze opleidingen bij jou past? Je bent altijd welkom om een dag mee te lopen. Je proeft dan de sfeer, praat met medestudenten en maakt de opleiding van dichtbij mee. Bel of mail de administratie van onze school om door te geven voor welke opleiding te een meeloopdag wilt volgen.

Aanmelden

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden voor een van deze opleidingen? Binnenkort vind je hier een aanmeldformulier. Je kunt je ook aanmelden door contact met ons op te nemen.