Toegepaste biologie

Vind je de natuur interessant en ben je gebiologeerd door de wereld van planten, dieren en natuur? Dan is de opleiding Toegepaste biologie echt iets voor jou. Je ontdekt de wereld van de flora en fauna. We stimuleren je om je zelfstandig te ontwikkelen en je ondernemende kant te ontdekken. Je leert je kennis toe te passen in het bedrijfsleven en bij instellingen. Uiteraard doe je veel praktijkervaring op tijdens stages. Wist je dat Aeres MBO Ede in een groot leefpark ligt? Al je kennis kun je hier direct toepassen en onderzoekjes doen.

Toegepaste biologie (BOL, niveau 4)

Toegepaste biologie is een niveau 4 opleiding die je bij Aeres MBO Ede in de beroepsopleidende leerweg (BOL) kunt volgen. De opleiding duurt 3 jaar. 

Een dagje meelopen?

Ben je benieuwd of deze mbo opleiding bij jou past? Je bent altijd welkom om een dag mee te lopen. Je proeft dan de sfeer, praat met medestudenten en maakt de opleiding van dichtbij mee. Bel of mail de administratie van onze school om door te geven voor welke opleiding te een meeloopdag wilt volgen. 

Meld je aan voor deze opleiding

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden voor deze opleiding? Binnenkort vind je hier een aanmeldformulier. Je kunt je ook aanmelden door contact met ons op te nemen. .