Aanmelden bij Aeres MBO Velp

Wil je je aanmelden voor een van onze mbo opleidingen? Dat kan door het aanmeldformulier mbo uit te printen en in te vullen. Met vragen over het inschrijven kun je contact opnemen met de administratie. Let op: alleen aanmeldingen met volledige informatie worden in behandeling genomen.

Het aanmeldformulier kun je opsturen naar:

Aeres MBO Velp
Postbus 301
6880 AH Velp
of mail het naar mbo.velp@aeres.nl 

Digitaal doostroomdossier (DDD)

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsbrief. Je ontvangt ook een uitnodiging voor een digitale intake. Direct na je digitale intake krijg je een uitnodiging voor een mondelinge intake. Voor de intake van onze school ben je verplicht een digitaal doorstroomdossier (DDD) in te vullen. Dit is een digitaal informatiedocument over jouw vooropleiding en motivatie. Samen met je aanmelding en de AMN-intaketest, vormt het doorstroomdossier het startpunt voor de intake. Een DDD bestaat uit een deel A en een deel B. 

  • Deel A vul jij in. Deel B wordt ingevuld door je mentor, decaan of loopbaanbegeleider. Als je niet op school zit en werkt, vult iemand van je werk deel B in.
  • Als jij deel A hebt ingevuld, wordt er automatisch een e-mail verstuurd naar je mentor/bedrijf. Na enige tijd krijg je een e-mail dat deel B is ingevuld. Daarna stuur je het dossier naar school.

Als je nu niet op school zit en/of niet werkt hoeft deel B niet ingevuld te worden. Deel A gaat dan meteen naar Aeres MBO Velp.

Het kan zijn dat je voor een andere mbo-opleiding al een DDD hebt ingevuld. Dan vragen we je opnieuw een DDD in te vullen. 

Onderstaande instructie wordt ook, direct na je aanmelding voor een opleiding bij Aeres MBO Velp naar het e-mailadres dat je opgegeven hebt, verstuurd.

Instructie digitaal doorstroomdossier

Zit je op het vmbo in de regio Ede/Veenendaal of Velp/Arnhem?

Via jouw mentor heb je een activatiecode gekregen om jouw doorstroomdossier te activeren en vervolgens in te vullen. Op www.digitaaldoostroomdossier.nl kun je jouw dossier aanmaken of verder afmaken.

  • Ben je niet (meer) in het bezit van jouw activatiecode, dan kun je deze bij jouw mentor / decaan opvragen.
  • Je hebt jouw doorstroomdossier al geactiveerd, maar je bent het wachtwoord vergeten? Vraag dit wachtwoord opnieuw op via de knop ‘wachtwoord vergeten’ op www.digitaaldoorstroomdossier.nl

Volg je ander onderwijs (of vmbo buiten de regio) of zit je sinds kort (ca. 1,5 jaar) niet meer op school?

Ga naar www.digitaaldoorstroomdossier.nl en vul alle velden in en een activatiecode. De activatiecode die je moet invullen is MK6GYWG4

Na het activeren ontvang je een e-mail met een link waarmee je je account kunt bevestigen. Daarna kun je op het DDD inloggen met je e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord en kun je het dossier invullen. De inlogcodes staan ook in de bevestigingsmail die je ontvangen hebt na registratie.

Hulp nodig?

Als het registreren niet lukt, kun je contact opnemen met de helpdesk. De helpdesk is te bereiken via: supervisor@intergrip.nl of 0318 - 86 00 52.