• Aanmelden
  • Inhoud
  • Keuzedelen
  • Studie in cijfers
  • Toekomst

Wil je je aanmelden voor de opleiding Vakbekwaam medewerker food & technology bij Aeres MBO?

Je kunt je aanmelden bij Aeres MBO Ede.

Wat leer je bij de opleiding Vakbekwaam medewerker food & technology van Aeres MBO?

Je leert van alles over voedsel in alle variaties en over de productie ervan, de hele weg van grond tot mond. Je leert waar het voedsel vandaan komt, hoe het verwerkt wordt en hoe het wordt opgediend. Er zijn veel excursies naar voedingsbedrijven en gastlessen vanuit het bedrijfsleven. Behalve voedingsleer, levensmiddelentechnologie en kwaliteitskennis, krijg je algemene vakken zoals Nederlands, Engels, rekenen, loopbaan & burgerschap, microbiologie, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, economie, ondernemen en studieloopbaanbegeleiding.

BOL

Je volgt deze opleiding in de beroepsopleidende leerweg (BOL). Dat betekent dat je naar school gaat en stage loopt bij een erkend leerbedrijf.

Welk keuzedeel past bij jou?

Naast algemene – en beroepsspecifieke vakken bestaat je opleiding uit keuzedelen. Met keuzedelen kun je een deel van je opleiding zelf invullen. Je kunt keuzedelen kiezen die aansluiten bij jouw vakspecialisme, interesses, hobby’s en toekomstdromen. Op school krijg je hierover meer informatie. Klik door om een aantal keuzedelen van deze opleiding te bekijken

Keuzedeel

Omvang 

Locatie

ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening 240 uur Ede
Ondernemerschap mbo 480 uur Ede
Productietechniek 240 uur Ede

Relevante opleidingsinformatie

Studie in Cijfers is een studiebijsluiter die je onafhankelijke en actuele informatie geeft over mbo opleidingen en de arbeidsmarkt. Hoe is de studenttevredenheid van een opleiding? Wat was afgelopen schooljaar het slagingspercentage? Hoe is de kans op werk na je opleiding? Deze en andere relevante informatie vind je overzichtelijk bij elkaar in Studie in Cijfers. 
Van de meeste opleidingen van Aeres MBO is een studiebijsluiter beschikbaar.

Bekijk de studiebijsluiter van deze opleiding:


Wat kun je met de opleiding Vakbekwaam medewerker food & technology van Aeres MBO?

Je kunt aan de slag bij een heel scala aan voedselverwerkende of voedselproductiebedrijven, bijvoorbeeld als operator of verkoopmedewerker. Met deze opleiding is een baan gegarandeerd. Je vindt meer hierover op de website www.kansopwerk.nl

Verder leren?

Na deze opleiding kun je bij Aeres MBO verder leren in de opleidingen Vakexpert food & quality/technology (niveau 4) en Vakexpert food & lifestyle (niveau 4).