• Aanmelden
  • Inhoud
  • Studie in cijfers
  • Toekomst

Wil je je aanmelden voor de opleiding Vakbekwaam medewerker groen, grond en infra bij Aeres MBO?

Je kunt je aanmelden bij Aeres MBO Barneveld.

Wat leer je in de opleiding Vakbekwaam medewerker cultuurtechnisch loonwerk van Aeres MBO?

Je leert van alles over de machines waar je mee werkt en de grond waarop je werkt. Er zijn veel praktijklessen op oefenlocaties, en verder leer je ook over techniek en onderhoud van het materiaal en over veiligheid (het VCA-certificaat). Je leert over landmeten, waterpassen, bestekken lezen en de inzet van GPS en GIS. In het derde jaar behaal je een BHV-certificaat en leer je hijsen met grondverzetmachines. Je krijgt algemene vakken zoals Nederlands, Engels en rekenen en verder leer je goed samenwerken en aansturen van je collega’s.  

Relevante opleidingsinformatie

Studie in Cijfers is een studiebijsluiter die je onafhankelijke en actuele informatie geeft over mbo opleidingen en de arbeidsmarkt. Hoe is de studenttevredenheid van een opleiding? Wat was afgelopen schooljaar het slagingspercentage? Hoe is de kans op werk na je opleiding? Deze en andere relevante informatie vind je overzichtelijk bij elkaar in Studie in Cijfers. 
Van de meeste opleidingen van Aeres MBO is een studiebijsluiter beschikbaar.

Van deze opleiding is op dit moment nog geen studiebijsluiter.

 

Wat kun je met de opleiding Vakbekwaam medewerker groen, grond en infra van Aeres MBO?

Met je diploma kun je aan het werk bij loonwerkbedrijven die in stad of platteland zorgen voor het nodige grondverzet. Als chauffeur, kraanmachinist of als technisch medewerker en planner van de klussen. Dat kan ook bij waterschappen, in groenaanleg, bosbeheer of bij beheer van sport- en recreatieterreinen. 

Met deze opleiding zijn je baankansen ruim voldoende. Je vindt meer hierover op de website www.kansopwerk.nl

Verder leren?

Als je wilt verder leren in dit vakgebied kun je kiezen voor de opleiding Ondernemer groen, grond en infra (BOL en BBL) op mbo-niveau 4.