Volg je natuurtalent

Waar let je op als je een vervolgopleiding moet kiezen? Eigenlijk is het heel simpel. Volg je hart. Waar gaat dat sneller van kloppen? Als je ergens blij van wordt dan heb je er waarschijnlijk ook talent voor. Het enige wat je hoeft te doen, is dat talent te volgen. En dat kan bij één van onze Aeres MBO locaties. 

Aeres MBO heeft 12 mbo-locaties verspreidt over Noord en Midden Nederland. Wij zijn onderdeel van Aeres. We geven onderwijs in bijna alles wat met een groene wereld te maken heeft. We vinden het belangrijk dat je je bij ons goed kunt ontwikkelen. Ook leren we je hoe belangrijk een duurzame, gezonde wereld is.

Van welk interessegebied gaat jouw hart sneller kloppen? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Werk jij graag met geavanceerde trekkers en groot materieel? Word je enthousiast van gewassen kweken of verzorgen en werken met productiedieren?

Houd jij van bloemen en planten? Elk ontwerp begint met een idee. Of het nu gaat om een bloemstuk, etalage of het stijlen van een ruimte.

Heb jij een passie voor dieren en wil je graag met dieren werken? Volg de opleiding tot dierverzorger, paraveterinair dierenartsassistent, veehouder of één van de andere dieropleidingen.

Ben jij klaar om het verschil te maken en wil jij aan de slag met de oplossingen van morgen op het gebied van klimaat en verduurzaming?

Word jij blij van sport en bewegen maar dan wel lekker buiten? Is de natuur jouw kantoor en wil je, naast actief zijn, ook alles leren over natuurbehoud, duurzaamheid en het onderhoud van jouw werkterrein en materialen.

Heb jij een passie voor paarden? Van verzorgen, voeren, trainen, instructie geven, rijden tot het organiseren en plannen van activiteiten.

Ben jij een echt buitenmens en wil je alles weten van buitenplanten en welke trends er zijn in tuinontwerp? Word je enthousiast van het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, sportvelden, groenvoorzieningen en natuur?

Vind je het leuk om met voeding en gezondheid bezig te zijn? Zou jij bijvoorbeeld je eigen kaas, bier of brood willen maken en ben je benieuwd naar de achtergrond hiervan?

Ik ontvang graag meer informatie over de opleidingen van Aeres MBO.

Aeres MBO gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. Hier lees je daar meer over.

Proef de sfeer en laat je inspireren

Enthousiast geworden en wil je meer weten over onze opleidingen en de baankansen, kom dan naar één van de open dagen bij Aeres MBO. Of kom op 6 & 7 oktober naar de Onderwijsbeurs in Zwolle of op 24 & 25 november naar de Studiekeuzebeurs in Utrecht.

Aeres MBO locaties