Aeres MBO, de beste groene school van Nederland in 2022

Waar let je op als je een vervolgopleiding moet kiezen? Eigenlijk is het heel simpel. Volg je hart. Waar gaat dat sneller van kloppen? Als je ergens blij van wordt dan heb je er waarschijnlijk ook talent voor. Het enige wat je hoeft te doen, is dat talent te volgen. En dat kan bij Aeres MBO, de beste groene school van Nederland in 2022! Aeres MBO heeft 12 mbo-locaties verspreid over Noord en Midden Nederland.

Volg je natuurtalent

Paarden zijn je lust en je leven, je vindt het fantastische dieren en het is jouw passie om ermee te werken. Jij weet wat aanpakken is, je wilt alles over paarden weten en je ziet jezelf in de toekomst in de paardensector werken. Kortom heb jij een passie voor paarden? Van (hoef)verzorgen, voeren, trainen, instructie geven, rijden tot het organiseren en plannen van activiteiten. Bij Aeres MBO vind je de opleiding voor paarden die bij je past. Bekijk hieronder welke opleidingen gegeven worden.

Dank voor je bezoek aan onze stand!
Ja ik ontvang graag meer informatie over de opleidingen van Aeres MBO.

Proef de sfeer en laat je inspireren

Enthousiast geworden en wil je meer weten over deze en andere opleidingen? Kom dan naar één van de open dagen bij Aeres MBO.

Weten wat we nog meer aanbieden?

Binnen Aeres MBO hebben we een ruime keuze in interessegebieden met de daarbij behorende opleidingen.