studenten op een bank

Daarom Aeres MBO Ede

Je kiest voor het Aeres MBO Ede, omdat je wilt bijdragen aan ‘Feed the world & Save the planet. Vanuit het World Food Center, centrum op het gebied duurzaamheid in voeding en leefomgeving wil je je ontwikkelen tot een expert op dit gebied. Omgeven door veel innovatieve bedrijven én naast het station Ede-Wageningen. Je leert samen met studenten, docenten en het bedrijfsleven. Zo doe je veel praktijkervaring op door middel van stages, projecten en bedrijfsopdrachten en sluit jouw opleiding altijd aan op het bedrijfsleven.

Ben je geïnteresseerd in de achtergrond en het maken van voeding en wil je ervoor zorgen dat de kwaliteit altijd goed is? Of wil je bedrijven en consumenten adviseren over gezonde voeding, trends en beweging? Dan past een van de opleidingen binnen het domein ‘Feed the world goed bij jou

Wil je op zoek naar oplossingen voor natuur en milieu door veldonderzoek te doen en bedrijven te adviseren? Of wil je meer weten over de wereld van flora en fauna, bodem, water en lucht? Kijk dan eens verder naar onze opleidingen binnen het domein ‘Save the world’. 

Ik heb leuke stages gedaan bij Naturalis en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit in Wageningen, veel kennis en ervaring opgedaan en veel contacten. Ik kon er zelf onderzoek doen.

Mark, Student Toegepaste biologie (BOL niveau 4)