studenten voor Aeres MBO Ede

Kom sfeer proeven

Wil jij onze school beter leren kennen? Kom sfeer proeven!

Op zoek naar een opleiding in voeding of leefomgeving? Wij hebben tijdens het schooljaar verschillend open dagen waarop jij onze school kan zien. Onze docenten en studenten staan dan klaar om jou een zo goed mogelijk beeld van onze school te geven. We vertellen jou alles over de inhoud van onze opleidingen en beantwoorden de vragen die je hebt over Aeres MBO Ede. 

Kom langs tijdens een open dag en overtuig jezelf!

  • dinsdag 29 november 2022 van 18.00 - 20.00 uur

  • zaterdag 4 februari 2023 van 10.00 - 15.00 uur

  • vrijdag 10 maart 2023 van 18.00 - 20.00 uur

  • donderdag 22 juni van 2023 18.00 - 20.00 uur

Wil je op de hoogte gehouden worden en een reminder krijgen als het bijna zo ver is? Je kunt je hier binnenkort inschrijven voor een open dag.

Feed the world

Ben je geïnteresseerd in de achtergrond en het maken van voeding en wil je ervoor zorgen dat de kwaliteit altijd goed is? Of wil je bedrijven en consumenten adviseren over gezonde voeding, trends en beweging? Dan past een van de opleidingen binnen het domein ‘Feed the world’ goed bij jou.

Save the planet

Wil je op zoek naar oplossingen voor natuur en milieu door veldonderzoek te doen en bedrijven te adviseren? Of wil je meer weten over de wereld van flora en fauna, bodem, water en lucht? Kijk dan eens verder naar onze opleidingen binnen het domein ‘Save the world’.

Loop een dag mee met een student

We kunnen ons goed voorstellen dat je zeker wilt zijn van je keuze. Om onze school nog beter te leren kennen, kun je een dag meelopen. Een student van de opleiding waar jij interesse in hebt zal je een dag meenemen met alles wat er op school gebeurd. Wil je een keer meelopen? Klik dan hier.