studenten voor Aeres MBO Ede

Kom sfeer proeven

Wil jij onze school beter leren kennen? Kom sfeer proeven!

Wij hebben tijdens het schooljaar verschillende open dagen waarop jij onze school kan zien. Onze docenten en studenten staan dan klaar om jou een zo goed mogelijk beeld van onze school te geven. We vertellen jou alles over de inhoud van onze opleidingen en beantwoorden de vragen die je hebt over Aeres MBO Ede. 

Eerstvolgende open dag:

Donderdag 22 juni van 18.00 tot 20.00 uur.

Tijdens deze open dag staan de deuren van onze school voor je open en ben je van harte welkom om onze school te ervaren. Onze docenten en studenten staan klaar om je alles te vertellen en te laten zien over onze opleidingen en onze school.

  • Je kunt kennis maken met de opleidingen. Bij elke opleiding kun jij je praktische skills testen om zo een goed beeld te krijgen van de opleiding. Daarnaast kun je hier ook al je vragen over de opleiding stellen. Je bent vrij om hier op elk moment naar binnen te stappen.
  • Alles wat je wilt weten over onze school vertellen we je tijdens de algemene voorlichting. Je kunt tijdens een ronde aansluiten. Deze rondes beginnen om 18.30 en 19.30 uur. 

Waar?
Bovenbuurtweg 27 in Ede. 

Er is voldoende (gratis) parkeerplek op de parkeerplaats naast de school. Kom je met het openbaar vervoer? Dan stopt er een bus aan de Zandlaan. Vanuit hier is het een paar minuutjes lopen. 

Tijden?
18.00 tot 20.00 uur.

Ben jij erbij?
Het is voor ons fijn als je je aanmeld. Dit kan via onderstaand formulier.
Aanmelden is niet verplicht! Ook zonder aanmelding ben je van harte welkom!

Aanmelden Open Dag

Kom langs tijdens een open dag en overtuig jezelf!


  • donderdag 22 juni van 2023 18.00 - 20.00 uur

Domein Voeding

Ben je geïnteresseerd in de achtergrond en het maken van voeding en wil je ervoor zorgen dat de kwaliteit altijd goed is? Of wil je bedrijven en consumenten adviseren over gezonde voeding, trends en beweging? Dan past een van de opleidingen binnen het domein ‘Feed the world’ goed bij jou.

Domein Leefomgeving

Wil je op zoek naar oplossingen voor natuur en milieu door veldonderzoek te doen en bedrijven te adviseren? Of wil je meer weten over de wereld van flora en fauna, bodem, water en lucht? Kijk dan eens verder naar onze opleidingen binnen het domein ‘Save the world’.

Loop een dag mee met een student

We kunnen ons goed voorstellen dat je zeker wilt zijn van je keuze. Om onze school nog beter te leren kennen, kun je een dag meelopen. Een student van de opleiding waar jij interesse in hebt zal je een dag meenemen met alles wat er op school gebeurt. Wil je een keer meelopen? Klik dan hier.