Kom sfeer proeven

Open dag: 30 mei 2024 18.00-20.00 uur

Wil jij alles weten over de relatie tussen voeding en gezondheid? Of ben jij gepassioneerd door de natuur en het klimaat? Wij hebben de juiste opleiding voor jou.

We ontmoeten je graag tijdens een van onze open dagen. Onze docenten en studenten staan dan klaar om jou een zo goed mogelijk beeld van onze school te geven. We vertellen jou alles over de inhoud van onze opleidingen, laten jou onze school zien en beantwoorden de vragen die je hebt over Aeres MBO Ede.

Alle informatie op een rijtje

  • Je bent welkom om tussen 18.00 en 20.00 uur vrij binnen te lopen.
  • Elke opleiding geeft een workshop waarmee je een goed beeld krijgt van de opleiding. Ook kun je hier al je vragen stellen. De workshops zijn doorlopend.
  • Alles wat je verder wilt weten over onze school hoor je tijdens de algemene voorlichting. Je kunt de ronde van 18.30 of 19.15 uur aansluiten.
  • Locatie: Bovenbuurtweg 27 in Ede

Ben je erbij?

Het is voor ons fijn als je je aanmeld. Dit kan via onderstaand formulier. Aanmelden is niet verplicht! Ook zonder aanmelding ben je van harte welkom! Na aanmelding sturen wij je kort van tevoren nog een mailtje met meer informatie.

Aanmelden Open Dag

Meer weten over onze opleidingen? 

Studenten Aeres MBO Ede - Padel

Voeding en gezondheid

Ben je geïnteresseerd in de achtergrond en het maken van voeding en wil je ervoor zorgen dat de kwaliteit altijd goed is? Of wil je bedrijven en consumenten adviseren over gezonde voeding, trends en beweging? Dan past een van de opleidingen binnen het interessegebied Voeding en gezondheid goed bij jou.

.

Studenten Aeres MBO Ede

Natuur en klimaat

Wil jij op zoek naar oplossingen voor natuur en milieu door veldonderzoek te doen en bedrijven te adviseren? Of wil je meer weten over de wereld van flora en fauna, bodem, water en lucht? Kijk dan eens verder naar onze opleidingen binnen het interessegebied Klimaat en natuur.