studenten voor Aeres MBO Ede

Kom sfeer proeven

Wil jij onze school beter leren kennen? Kom sfeer proeven!

Wij hebben tijdens het schooljaar verschillende open dagen waarop jij onze school kan zien. Onze docenten en studenten staan dan klaar om jou een zo goed mogelijk beeld van onze school te geven. We vertellen jou alles over de inhoud van onze opleidingen en beantwoorden de vragen die je hebt over Aeres MBO Ede. 

Eerstvolgende open dag:

Vrijdag 2 februari 2024 18.00-20.00 uur


Tijdens deze open dag staan de deuren van onze school voor je open en ben je van harte welkom om onze school te ervaren. Onze docenten en studenten staan klaar om je alles te vertellen en te laten zien over onze opleidingen en onze school.

Alle informatie op een rijtje:

  • De Open dag begint om 18.00 uur en is om 20.00 uur afgelopen. Je bent vrij om binnen te lopen, wanneer dat voor jou uitkomt.
  • Je kunt kennis maken met de opleidingen d.m.v. workshops. Elke opleiding geeft een of meerdere workshop waarmee je een goed beeld krijgt van de opleiding. Daarnaast kun je hier ook al je vragen over de opleiding stellen. Deze workshops zijn doorlopend.

  •  Alles wat je wilt weten over onze school, bijvoorbeeld over onze nieuwbouw op het World Food Center vertellen we je tijdens de algemene voorlichting. Je kunt tijdens een ronde aansluiten. Deze rondes beginnen om 18.30 en 19.30 uur.

  • Adres: Bovenbuurtweg 27 in Ede.


Ben jij erbij?
Het is voor ons fijn als je je aanmeld. Dit kan via onderstaand formulier.
Aanmelden is niet verplicht! Ook zonder aanmelding ben je van harte welkom!
Na aanmelding sturen wij je kort van tevoren nog een mailtje met meer informatie.

Aanmelden Open Dag

Kom langs tijdens een open dag en overtuig jezelf!

 
  • vrijdag 2 februari 2024 18.00 - 20.00 uur

  • donderdag 14 maart 2024 16.00 - 20.00 uur

  • donderdag 30 mei 2024 18.00 - 20.00 uur

Onze interessegebieden:

Studenten Aeres MBO Ede - Padel

Voeding en gezondheid

Ben je geïnteresseerd in de achtergrond en het maken van voeding en wil je ervoor zorgen dat de kwaliteit altijd goed is? Of wil je bedrijven en consumenten adviseren over gezonde voeding, trends en beweging? Dan past een van de opleidingen binnen het interessegebied Voeding en gezondheid goed bij jou.

-

Studenten Aeres MBO Ede

Natuur en klimaat

Wil jij op zoek naar oplossingen voor natuur en milieu door veldonderzoek te doen en bedrijven te adviseren? Of wil je meer weten over de wereld van flora en fauna, bodem, water en lucht? Kijk dan eens verder naar onze opleidingen binnen het interessegebied Klimaat en natuur.

Loop een dag mee met een student

We kunnen ons goed voorstellen dat je zeker wilt zijn van je keuze. Om onze school nog beter te leren kennen, kun je een dag meelopen. Een student van de opleiding waar jij interesse in hebt zal je een dag meenemen met alles wat er op school gebeurt. Wil je een keer meelopen? Klik dan hier.