studenten voor Aeres MBO Ede

Kom sfeer proeven

Wil jij onze school beter leren kennen? Kom sfeer proeven!

Tijdens het schooljaar hebben wij verschillende momenten waarop we jou meer over onze school willen laten zien. Onze docenten en studenten staan dan voor je klaar om een zo goed mogelijk beeld van onze school te geven. We vertellen jou alles over de inhoud van onze opleidingen en beantwoorden de vragen die je hebt over Aeres MBO Ede.

Kom langs tijdens een informatieavond!

  • dinsdag 21 juni 2022 van 18.00 - 20.00 uur.

Kom alles te weten over Aeres MBO Ede, onze opleidingen en stel vragen! Schrijf je hieronder in voor een informatieavond.

Inschrijving informatieavond

Feed the world

Ben je geïnteresseerd in de achtergrond en het maken van voeding en wil je ervoor zorgen dat de kwaliteit altijd goed is? Of wil je bedrijven en consumenten adviseren over gezonde voeding, trends en beweging? Dan past een van de opleidingen binnen het domein ‘Feed the world’ goed bij jou.

Save the planet

Wil je op zoek naar oplossingen voor natuur en milieu door veldonderzoek te doen en bedrijven te adviseren? Of wil je meer weten over de wereld van flora en fauna, bodem, water en lucht? Kijk dan eens verder naar onze opleidingen binnen het domein ‘Save the world’.

Open Dagen

Onze open dagen zijn geweest op 11 en 12 februari 2022.