Woonderij Warmonderhof

Warmonderhof biedt uw zoon of dochter een plek om te wonen, werken en leren. Mochten docenten of medewerkers op Warmonderhof zorgen hebben over uw zoon of dochter, dan schromen zij bij minderjarige studenten niet om contact met de ouders op te nemen. Bij meerderjarige studenten is dit wettelijk niet toegestaan. Dan hebben wij alleen contact met ouders wanneer de student daar zelf om vraagt of er toestemming voor geeft.

Wilt u contact opnemen met één van de mentoren, dan kan dat telefonisch via 088 0205130 of via onderstaande mailadressen:

 

Intake en begeleiding

Het leren op de praktijkbedrijven, evenals het wonen in de studentenhuisvesting is een voorziening die mogelijk gemaakt wordt gemaakt door Stichting Warmonderhof. Wanneer uw zoon of dochter intensieve begeleiding nodig heeft in verband met een beperking, of wanneer uw kind in het verleden psychische stoornissen heeft gehad, kunnen wij concluderen dat Warmonderhof niet of niet meteen de geschikte woonplek is voor uw zoon of dochter. Toelating tot het wonen wordt medebepaald in het intakegesprek.