Kas Studenten leren op Warmonderhof

Meelopen met wonen, werken leren op Aeres MBO Dronten Warmonderhof

Aeres Warmonderhof is een opleiding voor de boeren van de toekomst. Zoals jij! Je kunt op elk moment onze permanente opendagpagina bezoeken. Daarop nemen docenten, boeren en medewerkers je mee langs het leren, werken en wonen op onze boerderijschool. Je kunt een virtuele rondleiding volgen, kijken naar een presentatie over de opleiding, we vertellen over het wonen bij ons en studenten vertellen waarom zij kozen voor onze opleiding biodynamische landbouw en wat hun plannen zijn voor hun toekomst als boer of tuinder. Welkom!  

Bezoek nu de virtuele open dag van Aeres Warmonderhof!

Je wordt doorgeschakeld naar de eigen website van Aeres Warmonderhof en kunt daar nu direct een virtuele open dag bezoeken.

 

Meeloopdagen BOL en BBL

Wil je onze school fysiek bezoeken? Meld je dan aan voor één van onze meeloopdagen. Maandelijks ontvangen we belangstellenden. Kom je voor de voltijdopleiding (BOL)? Dan krijg je een proefles, werkt mee op één van onze boerderijen, luncht bij onze studenten in hun huisje en krijgt informatie over de opleiding zelf. Ook je ouders zijn te gast en krijgen een (deels) eigen programma tijdens deze meeloopdag. Kom je voor de deeltijdopleiding (BBL)? Die is alleen voor volwassenen toegankelijk. Op de meeloopdag voor de BBL krijg je een proefles, opleidingsinformatie en een vragenmoment.

Meld je hier aan voor een meeloopdag op Aeres Warmonderhof! 

Ben je al redelijk zeker van je keuze, dan kun je een intakegesprek (alleen BOL) aanvragen. Neem voor een intakegesprek contact op met het secretariaat: 088-0205130.