Kas Studenten leren op Warmonderhof

DE LANDBOUW VAN DE TOEKOMST: BEN JIJ ERBIJ?

Bekijk de rondleidingsfilm of meld je aan voor één van onze maandelijkse meeloopdagen!

De toekomst heeft mensen nodig zoals jij! Wij leiden jou op tot vakman of vakvrouw die mee kan bouwen aan een duurzame toekomst van de Nederlandse landbouw. Warmonderhoffers vind je overal ter wereld in allerlei groene beroepen. Er zijn veel baankansen in de brede, biologisch-dynamische landbouwsector.

Studenten op het tuinbouwbedrijf van Warmonderhof

Meeloopdagen

BOL-meeloopdag

Deze meeloopdag is een perfecte manier om te ervaren hoe dat is: wonen, werken én leren op Warmonderhof. Je krijgt een rondleiding over ons gemengd biologisch-dynamische bedrijf, één van de oudste en grootste in Nederland, met bijna negentig hectare tuinbouw, akkerbouw en melkveehouderij. Je eet mee met studenten in hun huisjes op de campus en je volgt een proefles over biodynamische landbouw. Je kunt al je vragen stellen over deze bijzondere agrarische opleiding.

BBL-meeloopdag

Deze meeloopdag geeft een goede indruk van de BBL-variant van onze opleiding biodynamische landbouw. Je krijgt een rondleiding over ons gemengd biologisch-dynamische bedrijf, één van de oudste en grootste in Nederland, met bijna negentig hectare tuinbouw, akkerbouw en melkveehouderij. Je volgt een proefles over biodynamische landbouw en je kan onze opleidingscoördinator alle vragen stellen die je hebt over deze bijzondere agrarische opleiding.

Bekijk de rondleidingsfilm of meld je aan voor de eerstvolgende meeloopdag op Aeres Warmonderhof!