• Aanmelden
  • Inhoud
  • Studie in cijfers
  • Toekomst

Wil jij je aanmelden voor de opleiding Begeleider stadslandbouwbedrijf?

Klik op de link om je aan te melden op de website van de school.

Aanmelden bij Aeres MBO Dronten Warmonderhof

 

Wat leer je bij de opleiding Begeleider stadslandbouwbedrijf van Aeres MBO?

In het eerste jaar van de opleiding staat de teeltkundige kennis en ervaring centraal. In het tweede jaar komen behalve teelt ook organisatorische en bedrijfsmatige aspecten aan bod. Biologisch-dynamische teelt en veehouderij vormen de basis van de opleiding. Stadslandbouw geeft de specifieke kleur aan de opleiding. Let op: voor veehouderij moet je grotendeels stage lopen op een stadslandbouwbedrijf dat ook veehouderij heeft. 
Deze opleiding is de stadslandbouwgerichte variant van de Vakbekwaam medewerker teelt. Aeres MBO Dronten Warmonderhof verzorgt deze deeltijdopleiding die vooral is gericht op volwassenen (ca. 25-45 jaar). Het is een eindopleiding.

Relevante opleidingsinformatie

Studie in Cijfers is een studiebijsluiter die je onafhankelijke en actuele informatie geeft over mbo opleidingen en de arbeidsmarkt. Hoe is de studenttevredenheid van een opleiding? Wat was afgelopen schooljaar het slagingspercentage? Hoe is de kans op werk na je opleiding? Deze en andere relevante informatie vind je overzichtelijk bij elkaar in Studie in Cijfers
Van de meeste opleidingen van Aeres MBO is een studiebijsluiter beschikbaar.

Van deze opleiding is nog geen studiebijsluiter beschikbaar.

 

Wat kun je met de opleiding Begeleider stadslandbouwbedrijf van Aeres MBO

Na de opleiding ligt je toekomst in de stadslandbouw. Ben je ondernemend en initiatiefrijk? Dan kun je, eventueel met anderen, een nieuw stadslandbouwproject starten. Tegenwoordig geven veel steden ruimte aan deze voedselgerelateerde initiatieven.

Voor deze opleiding zijn de baankansen ruim voldoende. Kijk voor meer informatie op www.kansopwerk.nl