Styling opleidingen

Gaat jouw hart sneller kloppen van mooie presentaties en de nieuwste trends? Dan is een van onze styling opleidingen zeker wat voor jou! We geven op vier verschillende locaties diverse styling opleidingen op niveau 2, 3 en 4. Tijdens een stylist opleiding ontwikkel je jouw gevoel voor vorm, materiaaltoepassingen en kleurgebruik. Leer etaleren en presenteren en geef mensen een prettig gevoel!

Wat leer je tijdens een stylist opleiding?

Tijdens een mbo stylist opleiding leer je stylen, decoreren en ontwerpen. Je leert van alles over trends en materialen en je volgt vakspecifieke vakken zoals tekenen en materialenkennis. Tijdens de vele praktijklessen in het atelier leer je de kneepjes van het vak kennen. Wanneer je kiest voor een opleiding in de richting van bloem, groen en styling steek je ook de nodige kennis op over bloemwerk en styling. 

Past de opleiding tot stylist bij jou?

Onze styling opleidingen zijn erg creatief, dus het is natuurlijk erg handig als je een echte creatieveling bent. Sta je ook nog open voor nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied? Schrijf je dan in voor een stylist opleiding. Als stylist kleed je van alles aan, van winkels tot restaurants en van bruiloften tot winkelcentra. Als je hier enthousiast van wordt, ben je een echte stylist in spĂ©. 

BOL opleiding tot stylist

BOL Opleiding HovenierVolg jij het liefst een voltijd opleiding? Kies dan voor een BOL opleiding tot stylist. Door een combinatie van leren en stage word je opgeleid tot stylist. Neem eens een kijkje bij onze voltijd opleidingen en vind de opleiding die bij jou past. 

BBL opleiding tot stylist

BBL Hovenier OpleidingWil je graag stylist worden of werk je al als beginnend stylist? Dan past een BBL opleiding bij jou. Tijdens een BBL opleiding combineer je werken en leren. Door deze combinatie word je binnen de kortste keren opgeleid tot stylist. 

bloem en styling opleidingen niveau 2

Hoveniersopleiding niveau 2

bloem en styling opleidingen niveau 3

Hoveniersopleiding niveau 3

bloem en styling opleidingen niveau 4

Hoveniersopleiding niveau 4

Volg de opleiding in een van onze vestigingen

Ben je enthousiast geworden? Volg dan een styling opleiding op een van onze locaties: Buitenpost, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek of Velp. Wellicht vind je een opleiding bij jou in de buurt! Of verbreed je horizon en kies voor een locatie wat verder weg. 

Meer weten? Kom naar de Open dag!

Wil je meer weten over een bepaalde opleiding? Neem dan eens een kijkje bij een van onze Open dagen. In onze online agenda vind je alle Open dagen en Informatiedagen. Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact met een van onze locaties op.

Kom naar onze open dagen