Werf & Match Informatieavond Aeres MBO Velp

Date -

Twijfel je nog over je schoolkeuze? Laat je vanavond goed voorlichten over de mogelijkheden om bij Aeres MBO Velp om een groene & creatieve mbo-opleiding te starten in augustus 2024! Deze avond staat naast de reguliere mbo opleidingen ook in het teken van de Entree opleiding. Steek jij graag je handen uit de mouwen? Heb je geen vmbo diploma? Ben je groen en creatief? Kom dan vanavond voor meer informatie over de Entree opleiding die we zowel in BBL als BOL aanbieden.

  • Tijd: 18.00-20.00 uur
  • Locatie: Pinkenbergseweg 5f in Velp

  Van harte welkom bij de Werf & Match Informatieavond. Wil jij degene zijn die mensen inspireert of gezinnen blij maakt met een nieuw interieurontwerp, tuinontwerp of een prachtig bloemarrangement waarin de eisen van deze tijd, de natuur, trend en duurzaamheid, verwerkt zijn? Wij bieden opleidingen aan voor Hovenierbiologisch Kweker en Bloemstylist.

  We hebben gemerkt dat potentiele studenten het prettig vinden om ook met leerbedrijven te praten. Vandaar de aanwezigheid van een aantal bedrijven tijdens het open huis. Onze docenten en studenten vertellen je natuurlijk alles over onze school. Wil jij een groene, duurzame, zekere, creatieve en ondernemende toekomst? Dan ben je bij het MBO aan de Pinkenbergseweg 5f in Velp aan het juiste adres. We zien je graag. 

  Meld je hieronder aan voor deze open dag, op deze manier houden we je goed op de hoogte en kunnen we je nog herinneren aan deze dag.

  Heb je nu vragen? Schroom niet en mail ons via velp@aeres.nl, we zorgen ervoor dat jouw mail bij de goede persoon terecht komt die jou kan bellen of mailen.

  Geef je op! 

 

Talent voor groei