Dáárom Aeres MBO Almere

Aeres MBO Almere is dé school die stad en natuur met elkaar verbindt. De opleidingen staan allemaal nadrukkelijk in het teken van een groen profiel in een stedelijke omgeving. Wij zijn altijd in beweging om te werken aan gezonde, duurzame en leefbare omgevingen. Aeres MBO Almere gelooft dat groene omgevingen met ruimte voor mens en dier, mensen gezonder en gelukkiger maken. Zo leveren we een bijdrage aan een leefbare maatschappij. De theorie uit de lessen wordt altijd gekoppeld aan het werken in de echte praktijk. Door samen te werken met ondernemende mensen, bedrijven en instellingen worden er echte praktijk leeromgevingen gecreëerd. Ons praktisch gerichte onderwijs voeren we uit binnen de lokale en regionale context, maar ook nationaal en zelfs internationaal zijn we actief. 

We zijn een moderne school in het nieuwe Almere Poort. We hebben een open en groen gebouw, waar in klassen, groepjes en individueel geleerd kan worden. In stilte kan je opdrachten maken of leren voor een toets. De mbo-vleugel beschikt over mooie praktijklokalen, ruime theorielokalen, verschillende dierverblijven, een science-lab, collegezaal en een open leercentrum.

 

Ik ben heel tevreden met de docenten hier. Ze helpen ons heel goed in de studie, ze zijn heel benaderbaar en er is goed en persoonlijk contact.

Jonna, Student Toegepaste biologie