Wie zijn wij?

De studenten zijn uitgenodigd door docenten om deel te nemen in de raad. De rollen van de studenten in de raad zijn door middel van stemming gekozen. Als je iets kwijt wilt over de gang van zaken op het Aeres MBO Almere, of je mee wilt praten over het onderwijs, dan is de Studentenraad de plaats

Wat is de Studentenraad?

De Studentenraad houdt zich bezig met kwesties die zich op het Aeres MBO Almere afspelen, en behartigt de belangen van studenten bij het Bestuur op het Aeres MBO Almere. Jaarlijks zijn er altijd een aantal grote en een aantal minder grote onderwerpen waar de Studentenraad zich mee bezig houdt.

Wie zitten er in de Studentenraad?

De Studentenraad bestaat uit een aantal studenten mbo die zich inzetten voor studentenbelangen op het Aeres MBO Almere. Dit doen we door dagelijks bezig te zijn met alle belangrijke en ogenschijnlijk minder belangrijke zaken die de studenten aangaan. Hierbij kan je denken aan grote onderwerpen zoals het milieu en tekort aan werkruimte. Maar ook kleinere zaken zoals de openingstijden van de kantine en de prijs van onze kopjes koffie. De lijst met mensen die nu in de Studentenraad zitten kun je vinden op de N/schijf.

Hoe werkt de Studentenraad?

De Studentenraad komt eens in de vier weken bij elkaar in een algemene vergadering. In de algemene vergadering worden allerlei verschillende zaken behandeld, zoals binnengekomen problemen, maar ook worden de standpunten ingenomen voor de gesprekken met het Bestuur.

Interesse?

Stuur een mail naar: w.lokko@aeres.nl