Online open dag - Aeres MBO Almere

Hoi! Welkom bij de online open dag van Aeres MBO Almere. Normaal gesproken ontvangen we je op een open dag bij de voordeur, met een kopje koffie en wat lekkers. Maar dat kan nu even niet. Om je toch zo goed mogelijk te helpen bij het maken van je studiekeuze, kun je op deze pagina meer lezen over onze school, video's bekijken en presentaties bijwonen. Allemaal vanaf je eigen, comfortabele bank!

Neem een kijkje!

Welkom! Leuk dat je er bent! Om te beginnen hebben we een algemene video over Aeres MBO Almere voor je klaarstaan. Daaronder vind je de verschillende opleidingen en kun je per opleiding een video bekijken, je aanmelden voor de webinar en vragen stellen via whatsapp! 

Virtuele tour

Ik ben heel tevreden met de docenten hier. Ze helpen ons heel goed in de studie, ze zijn heel benaderbaar en er is goed en persoonlijk contact.

Jonne, Student Toegepaste biologie

Kies jouw opleiding

Aeres MBO Almere is een unieke en moderne mbo school in Flevoland met focus op duurzaamheid, ondernemerschap, met veel praktijk, stage en excursies, een open sfeer en toekomstperspectief.

Met de diverse richtingen die we aanbieden is er voor elk wat wils! 😉
Kies hieronder je opleidingsrichting, bekijk video’s over de opleidingen, download presentaties en chat met docenten. 

Veelgestelde vragen

  • Ja, zeker. De virtuele tour en video's blijven online staan, zodat je deze nog altijd een keer kan bekijken. Wanneer je daarna nog vragen hebt, zijn wij telefonisch en per e-mail gewoon te bereiken.

  • Per opleiding zit er een docent klaar om per chat al jouw vragen te beantwoorden. Op de opleidingspagina's lees je precies hoe je kan chatten. 

  • Mocht je na de open dag nog vragen hebben, zijn wij per e-mail bereikbaar. Vragen kun je stellen via het e-mailadres info.vm.almere@aeres.nl .

  • Wij begrijpen dat je ook een gevoel wil krijgen van de school en daar een rondje wil lopen. Daarom is er besloten om op individuele verzoeken in te gaan en privé rondleidingen aan te bieden. Lijkt dit je leuk? Stuur dan een e-mail naar s.wilke@aeres.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • De presentatie kan je opvragen door een e-mail te sturen naar s.wilke@aeres.nl, met hierin in welke opleiding je interesse hebt.

  • Leuk dat jij je wilt aanmelden! Dit kan gemakkelijk door op de knop 'aanmelden' te klikken, rechts bovenaan onze pagina's. 

    Heb je hulp nodig bij het aanmelden, of vragen over je aanmelding? Schroom niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar op het nummer: 088 020 5400. 

Open Dagen 2020 - 2021

Wij hopen jullie binnenkort gewoon, zoals gebruikelijk, weer in reallife te mogen ontmoeten. Vooralsnog staan onze open dagen gepland op de volgende data:

- Vrijdag 12 februari, 19.30 - 21.00 uur

- Zaterdag 13 februari, 10.30 - 13.00 uur

- Donderdag 18 maart, 19.30 - 21.00 uur

- Donderdag 27 mei, 15.00 - 17.00 uur (last minute voorlichting)

Aanmelden voor de volgende open dag kan via deze website