Online kennismaking - Aeres MBO Almere

Hoi! Leuk dat je er bent! Lastig hè, een keuze maken voor een vervolgopleiding? Wij begrijpen dit maar al te goed. Wij willen je wel heel graag helpen met het maken van de juiste keuze voor een leuke studie. Deze pagina staat daarom vol met alle informatie die jij nodig hebt! Benieuwd hoe onze online kennismaking verder werkt? Of wil je een keer langskomen? Lees dan verder!

Neem een kijkje!

Welkom! Leuk dat je er bent! Om te beginnen hebben we een algemene video over Aeres MBO Almere voor je klaarstaan. Daaronder vind je de virtuele tour en meer info over de verschillende opleidingen.

Virtuele tour 

Loop een digitaal 'ommetje' door de school en bekijk de video's:

Ik ben heel tevreden met de docenten hier. Ze helpen ons heel goed in de studie, ze zijn heel benaderbaar en er is goed en persoonlijk contact.

Jonne, Student Toegepaste biologie

Kies jouw opleiding

Aeres MBO Almere is een unieke en moderne mbo school in Flevoland met focus op duurzaamheid, ondernemerschap, met veel praktijk, stage en excursies, een open sfeer en toekomstperspectief.

Met de diverse richtingen die we aanbieden is er voor elk wat wils! 😉
Kies hieronder je opleidingsrichting, lees meer info en bekijk de video's over de opleidingen. 

FAQ

  • Ja, zeker. De virtuele tour en video's blijven online staan, zodat je deze nog altijd een keer kan bekijken. Wanneer je daarna nog vragen hebt, zijn wij telefonisch en per e-mail gewoon te bereiken.

  • Mocht je na deze online kennismaking nog vragen hebben, zijn wij per e-mail bereikbaar. Vragen kun je stellen via het e-mailadres info.vm.almere@aeres.nl . Mocht je liever willen bellen, kan dat natuurlijk ook. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar op het nummer: 088 020 5400. 

  • Wij begrijpen dat je ook een gevoel wil krijgen van de school en daar een rondje wil lopen. Daarom is er besloten om op individuele verzoeken in te gaan en privé rondleidingen aan te bieden. Lijkt dit je leuk? Stuur dan een e-mail naar s.wilke@aeres.nl.

  • Leuk dat jij je wilt aanmelden! Dit kan gemakkelijk door op de knop 'aanmelden' te klikken, rechts bovenaan onze pagina's. 

    Heb je hulp nodig bij het aanmelden, of vragen over je aanmelding? Schroom niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar op het nummer: 088 020 5400.