Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Spreken dieren, planten, biologie, leefomgeving of voeding je aan? Maak dan kennis met Aeres MBO Almere en bezoek onze Open Huis moment op:

  • Vrijdag 12 februari 2021 19.30 - 21.00 uur (onder voorbehoud)
  • Zaterdag 13 februari 2021 10.30 - 13.00 uur (onder voorbehoud)
  • Donderdag 18 maart 2021 19.30 - 21.00 uur (onder voorbehoud)


We hopen in het nieuwe jaar je weer te ontvangen in onze vleugel aan de Heliumweg 1 in Almere Poort. Aanmelden voor het gewenste Open Huis (zowel online als onder voorbehoud offline) kan via het formulier onderaan de pagina.

Stel dat de open huis momenten alleen virtueel plaatsvinden, kan jij alvast via het formulier aangeven dat je toch live een keer kennis wil komen maken. Wij nemen dan in dat geval contact met je op. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Aeres MBO Almere is een school met focus op duurzaamheid, ondernemerschap, met veel praktijk, stage en excursies, een open sfeer en toekomstperspectief. Dé school waar stad en natuur samen komen.

Alle opleidingen staan nadrukkelijk in het teken van een groen profiel in een stedelijke omgeving. Aeres MBO Almere gelooft dat groene omgevingen met ruimtes voor mens en dier, mensen gezonder en gelukkiger maken. Zo leveren we met de opleidingen een bijdrage aan een leefbare maatschappij.

Wij bieden diverse mbo opleidingen in het groen met brede uitstroommogelijkheden. Kies voor de opleiding Dierverzorging, Paardensport en -houderij, Groene Ruimte,Toegepaste Biologie of Food & Lifestyle.

Spreekt dit je aan? Kom dan naar één van onze Open Huis momenten in onze vleugel aan de Heliumweg 1 in Almere Poort. Onze studenten en docenten vertellen je graag meer over de school en gewenste opleiding.