Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Spreken dieren, planten, biologie, leefomgeving of voeding je aan? Maak dan kennis met Aeres MBO Almere en bezoek onze Open Huis moment op:

  • Donderdag 10 december 19.30 - 21.00 uur (online)
  • Vrijdag 12 februari 2021 19.30 - 21.00 uur (onder voorbehoud)
  • Zaterdag 13 februari 2021 10.30 - 13.00 uur (onder voorbehoud)
  • Donderdag 18 maart 2021 19.30 - 21.00 uur (onder voorbehoud)

Het open huis van 10 december zal online plaatsvinden. Zo kun je vanaf je eigen, comfortabele bank alsnog kennismaken met ons in deze gekke tijden. 

We hopen in het nieuwe jaar je weer te ontvangen in onze nieuwe vleugel aan de Heliumweg 1 in Almere Poort. Aanmelden voor het gewenste Open Huis (zowel online als offline) kan via onderstaand formulier. Kies je voor het online open huis, maar wil je indien mogelijk een keer zelf langskomen? Geef dit dan svp ook aan in het formulier. Dan nemen we contact met je op. 

Aeres MBO Almere is een school met focus op duurzaamheid, ondernemerschap, met veel praktijk, stage en excursies, een open sfeer en toekomstperspectief. Dé school waar stad en natuur samen komen.

Alle opleidingen staan nadrukkelijk in het teken van een groen profiel in een stedelijke omgeving. Aeres MBO Almere gelooft dat groene omgevingen met ruimtes voor mens en dier, mensen gezonder en gelukkiger maken. Zo leveren we met de opleidingen een bijdrage aan een leefbare maatschappij.

Wij bieden diverse mbo opleidingen in het groen met brede uitstroommogelijkheden. Kies voor de opleiding Dierverzorging, Paardensport en -houderij, Groene Ruimte,Toegepaste Biologie of Food & Lifestyle.

Spreekt dit je aan? Kom dan naar één van onze Open Huis momenten in onze vleugel aan de Heliumweg 1 in Almere Poort. Onze studenten en docenten vertellen je graag meer over de school en gewenste opleiding.