Samenwerking met partners

Samenwerken met partners uit de sectoren waar wij onze studenten voor opleiden, staat al jaren hoog in het vaandel bij Aeres MBO Barneveld. 
Zo zijn er goede contacten met diverse brancheverenigingen en hebben we samenwerkingsovereenkomsten met organisatoren van beurzen en events waar onze studenten ingezet worden. Voor het delen van ervaring en kennis staan partners uit de branche ons bij in onze onderwijsactiviteiten.

Royal Canin

Royal Canin is een toonaangevend merk op het gebied van gezonde voeding op maat voor kat en hond. Door de ontwikkeling van het meest precieze voedingsantwoord voor iedere kat en hond streeft Royal Canin ernaar om katten en honden zo lang mogelijk gezond en fit te houden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste wetenschappelijke inzichten en staan onze filosofie ‘Kennis en Respect’ en onze passie voor katten en honden altijd centraal. Alleen zo kunnen we voeding maken die precies bij ze past. En worden ze de meest prachtige dieren die ze kunnen zijn. Elk op hun eigen, uitzonderlijke manier. Alle katten en honden in de kennels worden gevoerd met ROYAL CANIN® voedingen.

www.royalcanin.nl


Dierentrainers Academie

Een samenwerking met trainer Toinny Lukken.

De Dierentrainers Academie focust zich op het verbeteren van de vaardigheden van cursisten als dierentrainer/eigenaar/dierenverzorger door kennis over te dragen, diertrainingen op te zetten, educatie en conservatie. Dit alles op basis van vertrouwen en beloning middels positieve bekrachtiging en volgens de leerprincipes bij zowel het dier als de verzorger.

www.dierentrainersacademie.nl


Bartels Academy

Academy Bartels Event Management is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van vernieuwende evenementen in de paarden- en dierenbranche. Met een team van negen medewerkers, en al meer dan veertig jaar aan evenementenervaring, werkt Academy Bartels vol passie aan zowel zakelijke- als publieksevenementen.

www.academybartels.com