Groen, Grond en Infra opleidingen

Werken met grote machines? Dan is één van onze Groen, Grond en Infra opleidingen iets voor jou. Je leert werken met verschillende soorten machines zoals graafmachines, diepladers, trekkers etc.  Hou jij van de buitenlucht en werk je graag in een team? Kijk dan snel verder.

Wat leer je bij de opleiding Groen, Grond en Infra?

Tijdens de opleidingen Groen, Grond en Infra bij Aeres MBO Barneveld haal jij verschillende certificaten waarmee jij straks direct aan de slag kan, zoals VCA, Flora en Fauna, Gewasbescherming, Heftruck en Lichte Vellingen (kettingzaag).Veel van de studenten die starten met de opleiding Groen, Grond en Infra hebben direct in het eerste jaar al werk. Ze komen terecht bij bijvoorbeeld waterschappen, (agrarische) loonbedrijven en/of in de groene cultuurtechniek.

 

Het eerste jaar van de opleidingen Groen, Grond en Infra is altijd voltijd op school (BOL), zodat je goed voorbereid bent op het werk dat je gaat doen. Je leert bijvoorbeeld over veiligheid en werkt aan praktijkprojecten op het schoolterrein waarbij je met grote machines werkt. Ook ga je al stages lopen.

 

Na het eerste jaar kun je direct een keuze maken om je opleiding verder te volgen in de BOL-variant of verder te gaan als BBL'er (werken en leren). Onze opleidingen sluiten goed aan bij de praktijk doordat we nauw samenwerken met het directe bedrijfsleven. Ook hebben we veel stagemomenten waarbij jij je skills in de praktijk kunt brengen.

Past de opleiding Groen, Grond en Infra bij jou?

Lijkt het jou fantastisch om met grote machines te werken? Heb je interesse in techniek? Wil je na of zelfs tijdens je opleiding al direct aan het werk? Dan is een opleiding Groen, Grond en Infra echt iets voor jou!

BOL Groen, Grond en Infra opleiding

BOL Opleiding HovenierPast een voltijd opleiding het beste bij jou? Bij een BOL opleiding combineren we leren met verschillende blokken stage. Neem gerust een kijkje bij onze voltijd opleidingen en vind de juiste BOL opleiding. 

BBL Groen, Grond en Infra opleiding

BBL Hovenier OpleidingWerk en leer je graag tegelijkertijd? Tijdens een BBL opleiding kom je een paar weken per jaar naar school. Hierbij combineer je werken en leren.  

GGI opleidingen niveau 2

Hoveniersopleiding niveau 2

GGI opleidingen niveau 3

Hoveniersopleiding niveau 3

GGI opleidingen niveau 4

Hoveniersopleiding niveau 4

Meer weten? Kom naar de Open dag!

Wil je meer weten over een opleiding? Kom dan naar een van onze open dagen. In onze online agenda vind je alle open dagen en informatieavonden. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Kom naar onze open dagen