Veehouderij opleidingen

Op het moderne veehouderijbedrijf van de toekomst is er evenwicht tussen wat het dier, de veehouder en de maatschappij wil. In samenwerking met de sector worden er op duurzame wijze melk, vlees en eieren worden geproduceerd en verwerkt. Dierenwelzijn en plezier in het werk gaan hand in hand. Onze opleiding bereid je voor op het werken bij een primair veehouderij bedrijf of op een andere plek in de agrarische sector zoals een voeradviseur, stalinrichter, vakspecialist / adviseur, accountmanager en dergelijke functies.

Wat leer je bij een veehouderij / medewerker agrarische sector opleiding?

De banen in de veehouderij en agrarische sector zijn afgelopen jaren enorm toegenomen. Het vak wordt steeds moderner en verschillende technieken worden toegepast, waardoor jij op allerlei vlakken in kan stromen in de agrarische sector. Lijkt het jou leuk om binnen de agrarische sector aan de slag te gaan, te werken met dieren en de verschillende technieken van de sector je eigen te maken? Bij de opleidingen voor veehouderij staat de kringloop in de agrarische keten centraal. Jij wordt verantwoordelijk voor het welzijn van de dieren. Leer alles over de voeding, de gezondheid en de voortplanting. Naast dieren heb je als veehouder ook te maken met de consument en wetgeving. Tijdens de opleiding leer je op een verantwoordelijke manier om te gaan met de omgeving. 

Past de opleiding veehouderij / agrarisch medewerker bij jou?

Lijkt het jou fantastisch om iedere dag weer lekker buiten te werken en met dieren bezig te zijn? Weet jij van aanpakken, heb jij de drive om net dat stapje meer te zetten?  Dan is één van de opleidingen in de veehouderij zeker iets voor jou. Tijdens de opleiding  veehouderij werken wij veel met bedrijven uit de agrarische sector samen. Hierdoor raak je direct bekend met de praktijk.  Daarnaast loop je meerdere stages bij veehouderijbedrijven en periferie, maar ook gaan we samen met jou de grens over om te kijken hoe het in het buitenland eraan toe gaat. Hoe mooi is dat?! 

BOL opleiding tot medewerker agrarische sector

BOL Opleiding HovenierPast een voltijd veehouderij opleiding bij jou? Kies dan voor een BOL veehouderij opleiding bij Aeres MBO Barneveld. Door de combinatie van leren en stage word je opgeleid tot medewerker in de agrarische sector. Neem een kijkje bij alle opleidingen die we voltijd aanbieden bij Aeres MBO. 

BBL opleiding tot medewerker agrarische sector

BBL Hovenier OpleidingWil je graag medewerker in de agrarische sector  worden of ben je al werkzaam als beginnend werknemer op een veehouderij bedrijf? Dan is een BBL opleiding perfect voor jou. Door zowel te werken als te leren, word je binnen de kortste keren een opgeleide medewerker veehouderij!

Veehouderij opleidingen niveau 2

Hoveniersopleiding niveau 2

Veehouderij opleidingen niveau 3

Hoveniersopleiding niveau 3

Veehouderij opleidingen niveau 4

Hoveniersopleiding niveau 4

Volg de opleiding in Barneveld

Wil jij graag de opleiding veehouderij volgen? Dan hebben wij goed nieuws, want de opleiding wordt in verschillende richtingen aangeboden in Barneveld.

Meer weten? Kom naar de Open dag!

Wil je meer weten over een bepaalde opleiding? Neem dan eens een kijkje bij een van onze open dagen. In onze online agenda vind je alle open dagen, informatiedagen en meeloopdagen. Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact op met Aeres MBO Barneveld.
 
Kom naar onze open dagen