Ben je ambitieus en wil je na je mbo-4 opleiding doorstuderen in het hbo? Dan is het goed om te weten dat Aeres ook een hogeschool heeft. Doorleren in je vakgebied was nog nooit zo toegankelijk.

Aeres hogeschool

Aeres Hogeschool heeft faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen. In onderstaand overzicht zie je welke hbo-opleiding goed aansluit op jouw mbo-niveau 4 opleiding. Uiteraard kun je ook voor een andere hbo-opleiding kiezen. 

Doorlopende leerweg

In sommige gevallen kun je je vervolgopleiding in het hbo verkort volgen: 3 jaar in plaats van 4 jaar. Dit heet een doorlopende leerweg. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met je decaan.

Associate degree

Een Associate degree (Ad) is een tweejarige, praktische hbo-studie, speciaal bedoeld voor mbo'ers die door willen groeien en zich verder willen ontwikkelen. Als je slaagt ontvangt je een officieel erkende graad: de Associate degree. Klik op de link om de Ad-opleidingen van Aeres Hogeschool te bekijken. De gespecificeerde toelatingseisen, onder andere over benodigde werkervaring, vind je bij de studie-informatie.

Van Hall Larenstein

Ook kun je verder studeren aan hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden of Velp. Ga voor meer informatie naar www.hvhl.nl.