drone

Kom kennis maken

Weten hoe het is om bij ons op school te zitten? Om een goede indruk te krijgen van Aeres MBO Emmeloord en je goed te laten informeren organiseren wij een aantal informatieavonden, een open dag en een meeloopdag! Hoe dat er dit jaar uit gaat zien is nog niet bekend. Binnenkort lees je hier meer over. I.v.m coronamaatregelen is er dit jaar voorlopig alles  digitaal.  

Informatieavonden

Tijdens de informatieavonden presenteren de opleidingen zich. Ze vertellen jou alles over de inhoud van de opleiding en wat jij mag verwachten van je studietijd bij Aeres MBO Emmeloord. Heb je na de open dag bijvoorbeeld nog vragen dan is een informatieavond ideaal.  

Open dag

Tijdens onze Open Dag de school in bedrijf. Alle docenten zijn aanwezig, studenten lopen rond om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt een voorlichtingsronde volgen over studeren bij Aeres MBO en voorlichtingen van de opleiding die jou aanspreekt. Ook het bedrijfsleven uit de verschillende sectoren is vertegenwoordigd, super leuk, wie weet ontmoet je wel jouw toekomstige stageplek. Kortom mis de Open Dag niet en duik in de wereld van Aeres MBO Emmeloord. I.v.m. de coronamaatregelen vond de open dag digitaal plaats. 

Meeloopdag

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om op school te kijken i.v.m. de corona-maatregelen. Houd de website goed in gaten voor de informatiemomenten. 

AMN-Talentscan en kennismakingsgesprekken 

Als je je aanmeldt voor één van de opleidingen van Aeres MBO Emmeloord wordt je uitgenodigd voor de verplichte intakeactiviteiten.

Deze bestaan uit:

  • Het maken van een digitale AMN-talentscan; een test die je bij ons op school of online maakt waarin we jou en je talenten leren kennen. (ivm corona zijn deze testen online)
  • Een kennismakingsgesprek om jou beter te leren kennen; hierin bekijken we samen wat jij nodig hebt om je opleiding succesvol af te ronden. Hier wordt ook je AMN- talentscan besproken.

Contact

Voor alle communicatie over aanmelding, AMN-talentscan, kennismakingsgesprekken, intakegesprekken en plaatsing kun je mailen naar: