drone

Kom kennis maken

Weten hoe het is om bij ons op school te zitten? Om een goede indruk te krijgen van Aeres MBO Emmeloord en je goed te laten informeren organiseren wij een aantal informatieavonden, een open dag en een meeloopdag! Kom naar een van deze momenten en laat je informeren over de BOL en BBL opleidingen mbo in niveau 2, 3 en 4.

Alvast een beetje inlezen kan, lees hier de brochure 2020-2021.

Informatieavonden

Tijdens de informatieavonden presenteren de opleidingen zich. Ze vertellen jou alles over de inhoud van de opleiding en wat jij mag verwachten van je studietijd bij Aeres MBO Emmeloord. Heb je na de open dag bijvoorbeeld nog vragen dan is een informatieavond ideaal. Kijk in de agenda wanneer de volgende informatieavond plaats vindt. 

Open dag

Tijdens onze Open Dag de school in bedrijf. Alle docenten zijn aanwezig, studenten lopen rond om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt een voorlichtingsronde volgen over studeren bij Aeres MBO en voorlichtingen van de opleiding die jou aanspreekt. Ook het bedrijfsleven uit de verschillende sectoren is vertegenwoordigd, super leuk, wie weet ontmoet je wel jouw toekomstige stageplek. Kortom mis de Open Dag niet en duik in de wereld van Aeres MBO Emmeloord. De open dag voor schooljaar 2019 - 2020 is op 16 januari 2020. Zien we je dan? 

Meeloopdag

Weet je het al bijna zeker, biedt Aeres MBO Emmeloord de studie van jouw dromen, loop een dagje mee. Dan weet je zeker dat jij de goede keus maakt. Op 4 februari 2020 is de meeloopdag. Het is verplicht om je aan te melden voor deze dag. Kun je deze dag niet, of wil je meer weten over de meeloopmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.