drone

Kom kennis maken

Weten hoe het is om bij ons op school te zitten? Om een goede indruk te krijgen van Aeres MBO Emmeloord en je goed te laten informeren organiseren wij een aantal informatieavonden, een open dag en een meeloopdag! Hoe dat er dit jaar uit gaat zien is nog niet bekend. Binnenkort lees je hier meer over. I.v.m coronamaatregelen is er dit jaar meer digitaal.  

Informatieavonden

Tijdens de informatieavonden presenteren de opleidingen zich. Ze vertellen jou alles over de inhoud van de opleiding en wat jij mag verwachten van je studietijd bij Aeres MBO Emmeloord. Heb je na de open dag bijvoorbeeld nog vragen dan is een informatieavond ideaal.  Mogelijk dat de informatieavond dit jaar online plaats vindt. Houd de website in de gaten voor de laatste informatie. 

Open dag

Tijdens onze Open Dag de school in bedrijf. Alle docenten zijn aanwezig, studenten lopen rond om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt een voorlichtingsronde volgen over studeren bij Aeres MBO en voorlichtingen van de opleiding die jou aanspreekt. Ook het bedrijfsleven uit de verschillende sectoren is vertegenwoordigd, super leuk, wie weet ontmoet je wel jouw toekomstige stageplek. Kortom mis de Open Dag niet en duik in de wereld van Aeres MBO Emmeloord. Mogelijk dat de open dag digitaal plaats vindt. Houd de site in de gaten. 

Meeloopdag

Weet je het al bijna zeker, biedt Aeres MBO Emmeloord de studie van jouw dromen, loop een dagje mee. Dan weet je zeker dat jij de goede keus maakt. De meeloopdag is inmiddels geweest. Wil je toch een keertje meelopen, neem dan gerust contact met ons op. 

Data AMN-Talentscan en kennismakingsgesprekken 2019-2020

Als je je aanmeldt voor één van de opleidingen van Aeres MBO Emmeloord wordt je uitgenodigd voor de verplichte intakeactiviteiten.

Deze bestaan uit:

  • Het maken van een digitale AMN-talentscan; een test die je bij ons op school maakt waarin we jou en je talenten leren kennen.
  • Een kennismakingsgesprek om jou beter te leren kennen; hierin bekijken we samen wat jij nodig hebt om je opleiding succesvol af te ronden. Hier wordt ook je AMN- talentscan besproken.

De data hiervoor staan vast, het is dus goed om hier alvast rekening mee te houden.

Contact

Voor alle communicatie over aanmelding, AMN-talentscan, kennismakingsgesprekken, intakegesprekken en plaatsing kun je mailen naar: