Aeres MBO Leeuwarden streeft ernaar dat je in een veilige en stimulerende leeromgeving je diploma kan halen. Als zich problemen voordoen die het onderwijsleerproces beïnvloeden, probeert de school je zo goed mogelijk te begeleiden.

Coach

Tijdens je opleiding MBO 1&2 heb je een vaste coach. Dat is je studiebegeleider voor school en stage. Hij of zij is in alle gevallen het eerste aanspreekpunt voor jou, voor je ouders en voor je stagebegeleider. De coach brengt je op de hoogte van de gang van zaken op school, heeft gesprekken met je naar aanleiding van resultaten en absentie en staat open voor je vragen.

Vertrouwenspersoon

Op onze locatie is een vertrouwenspersoon aanwezig. Als je een klacht hebt kun je hier terecht, de vertrouwenspersoon zal je hierbij begeleiden en adviseren.

STAP (Loopbaanadviescentrum)

We willen graag dat je je thuis voelt bij ons MBO. Wanneer je vragen hebt (bij je studie of op het persoonlijke vlak), kun je contact opnemen met de medewerkers van STAP. In een persoonlijk gesprek wordt er over je vraag gesproken en geprobeerd om samen met jou tot de volgende stap te komen.