Alles over aanmelden

Aanmelden verloopt als volgt:
De aanmelding verloopt via de website van CAMBO (Centraal Aanmelden MBO). Om je aan te melden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan via digid.nl/aanvragen.

Geen BSN of DigiD?
Voor het aanmelden heb je een DigiD nodig, maar het kan zijn dat je bijvoorbeeld geen BSN (burgerservicenummer) hebt, of je DigiD op één of andere manier niet werkt. Of je woont in het buitenland en wil graag een opleiding volgen bij Aeres MBO.

Dan lossen we dat samen op!

Je kunt je namelijk met een eenmalige toegangscode toch aanmelden. Hiervoor moet je een e-mail sturen naar csa@aeres.nl. (geef daarbij je roepnaam en geboortedatum door). Je krijgt van ons dan zo snel mogelijk een speciale code toegestuurd. Hiermee kan je eenmalig inloggen in CAMBO en je inschrijven.

Heb je al een DigiD?
Dan kun je je nu gaan inschrijven.
Heb je je DigiD bij de hand? Volg dan onderstaande stappen om je aan te melden voor een opleiding:

  • Heb je de mbo opleiding van jouw keuze gevonden? Meld je dan aan via de opleidingspagina door op de knop ‘aanmelden’ te klikken. Ook kan je gebruik maken van deze pagina met een verkorte link.
  • Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de landelijke website ‘centraal aanmelden mbo (CAMBO)’
  • Hier zijn de gegevens van de door jou gekozen opleiding vaak al ingevuld. Je hoeft deze gegevens alleen maar te controleren en eventueel aan te vullen met je eigen gegevens
  • Als de gegevens van de door jou gekozen opleiding niet zijn ingevuld kan je de opleiding zelf opzoeken in CAMBO
    Direct na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail dat je aanmelding goed is ontvangen
Na je aanmelding ontvang je meer informatie over de vervolgstappen en wanneer je inschrijving voor de opleiding definitief is. Je ontvangt later een uitnodiging voor de intake en dan word je verder geïnformeerd over de vervolgstappen.

>> Lees hier meer over de aanmeldregels voor Aeres mbo