Alles over aanmelden

Wil je bij ons een opleiding gaan volgen? Meld je dan vóór 1 april 2023 aan. Als je voldoet aan de vooropleidingseisen en deelneemt aan de verplichte intake activiteiten heb je in principe* recht op toelating tot de opleiding van jouw keuze.

*Uitzonderingen hierop zijn te vinden in het document Toelatingsbeleid.

Aanmelden gaat digitaal via de ‘Aanmelden’ rechtsboven op deze pagina.

De aanmelding verloopt via de website van CAMBO (Centraal Aanmelden MBO). Om je aan te melden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan via digid.nl/aanvragen.

Heb je geen BSN (burgerservicenummer)? Of woon je in het buitenland en wil je een opleiding volgen bij Aeres MBO? Dan kan je inloggen met een eenmalige toegangscode. Deze toegangscode vraag je aan door een e-mail (voorzien van roepnaam en geboortedatum) te sturen naar csa@aeres.nl. De toegangscode ontvang je vervolgens zo snel mogelijk via je e-mail en hiermee kan je inloggen in CAMBO.

Heb je je DigiD bij de hand? Volg dan onderstaande stappen om je aan te melden voor een opleiding:

  • Heb je de mbo opleiding van jouw keuze gevonden? Meld je dan aan via de opleidingspagina door op de knop ‘aanmelden’ te klikken
  • Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de landelijke website ‘centraal aanmelden mbo (CAMBO)’
  • Hier zijn de gegevens van de door jou gekozen opleiding vaak al ingevuld. Je hoeft deze gegevens alleen maar te controleren en eventueel aan te vullen met je eigen gegevens
  • Als de gegevens van de door jou gekozen opleiding niet zijn ingevuld kan je de opleiding zelf opzoeken in CAMBO
    Direct na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail dat je aanmelding goed is ontvangen
Na je aanmelding ontvang je meer informatie over de vervolgstappen en wanneer je inschrijving voor de opleiding definitief is.

Je ontvangt later een uitnodiging voor de intake en dan word je verder geïnformeerd over de vervolgstappen.

>> Lees hier meer over de aanmeldregels voor Aeres mbo