Kom sfeer proeven

Kom kennis maken 

Weten hoe het is om bij ons op school te zitten? Om een goede indruk te krijgen van Aeres MBO Dronten en je goed te laten informeren organiseren wij een aantal informatieavonden, een open dag en een VIP-dag! Hoe dat er dit jaar uit gaat zien is nog niet bekend i.v.m. de huidige maatregelen. Binnenkort lees je hier meer over.

Talent voor groei

Onze locatie

De locatie van Aeres MBO Dronten bevindt zich op het terrein van Agri Innovation Centre (AIC). Theoretische vakken worden gegeven in de leslokalen. Praktijklessen vinden plaats in de werkplaats van Aeres MBO Dronten. 

Informatieavonden

Tijdens de informatieavonden presenteren de opleidingen zich. Ze vertellen jou alles over de inhoud van de opleiding en wat jij mag verwachten van je studietijd bij Aeres MBO Dronten. Heb je na de open dag bijvoorbeeld nog vragen dan is een informatieavond ideaal.

Open dag

Tijdens de Open Dag zijn alle docenten aanwezig en lopen rond om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt een voorlichtingsronde volgen over studeren bij Aeres MBO Dronten en voorlichtingen van de opleiding die jou aanspreekt. Ook het bedrijfsleven uit de verschillende sectoren is vertegenwoordigd. Super leuk, wie weet ontmoet je wel jouw toekomstige stageplek. Kortom, mis de Open Dag niet en duik in de wereld van Aeres MBO Dronten. Het is nog niet bekend op welke manier de Open Dag plaatsvindt i.v.m. huidige maatregelen.

Meeloopdag

Het is op dit moment nog niet bekend of en wanneer een VIP-dag kan plaatsen op Aeres MBO Dronten. Houd de website goed in de gaten.

AMN-Talentscan en kennismakingsgesprekken

Als je je aanmeldt voor één van de opleidingen van Aeres MBO Dronten word je uitgenodigd voor de verplichte intakeactiviteiten.

Deze bestaan uit:

  • Het maken van een digitale AMN-talentscan; een test die je bij ons op school of online maakt waarin we jou en je talenten leren kennen.
  • Een kennismakingsgesprek om jou beter te leren kennen; hierin bekijken we samen wat jij nodig hebt om je opleiding succesvol af te ronden. Hier wordt ook je AMN- talentscan besproken.