Kom sfeer proeven

Kom kennis makenĀ 

Weten hoe het is om bij ons op school te zitten? Om een goede indruk te krijgen van Aeres MBO Dronten en je goed te laten informeren organiseren wij een aantal informatieavonden, een open dag en een proefstudeerdag! Kijk hieronder voor desbetreffende data. Heb je toch nog vragen of wil je nog wat extra informatie? Dat kan! Stuur dan een mail naar:annabel.de.boer@aeres.nl

Talent voor groei

Onze locatie

De locatie van Aeres MBO Dronten bevindt zich op het terrein van Aeres Farms en Agri Innovation Centre (AIC). Theoretische vakken worden gegeven in de leslokalen. Praktijklessen vinden plaats in de werkplaats van Aeres MBO Dronten. 

Tegenover ons bevindt zich collega-school Aeres MBO Dronten Warmonderhof. Hier worden biologisch en biologisch-dynamische studies aangeboden. 

Informatieavonden

Tijdens de informatieavonden presenteren de opleidingen zich. Ze vertellen jou alles over de inhoud van de opleiding en wat jij mag verwachten van je studietijd bij Aeres MBO Dronten. Bij de informatieavond krijg je een eerste goede indruk van de studies. Of heb je na de open dag bijvoorbeeld nog vragen, dan is een informatieavond ideaal. 

Schooljaar 2023-2024

  • Donderdag 6 juni 2024, van 19:00 tot 20:00uur. (informatieavond) 

Open dag / informatieavond

Tijdens de Open Dag zijn alle docenten aanwezig en lopen rond om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt een voorlichtingsronde volgen over studeren bij Aeres MBO Dronten en voorlichtingen van de opleiding die jou aanspreekt. Ook het bedrijfsleven uit de verschillende sectoren is vertegenwoordigd. Super leuk, wie weet ontmoet je wel jouw toekomstige stageplek. Kortom, mis de Open Dag niet en duik in de wereld van Aeres MBO Dronten. Bekijk de Open dag informatie >

Proefstuderen

Krijg een voorproefje van de studie op de proefstudeerdag van Aeres MBO Dronten. Zo ervaar je het leven als een echte student aan de opleiding!
Voor meer informatie kan je een mail sturen naar: annabel.de.boer@aeres.nl

AMN-Talentscan en kennismakingsgesprekken

Als je je aanmeldt voor één van de opleidingen van Aeres MBO Dronten word je uitgenodigd voor de verplichte intakeactiviteiten.

Deze bestaan uit:

  • Het maken van een digitale AMN-talentscan; een test die je bij ons op school of online maakt waarin we jou en je talenten leren kennen.
  • Een kennismakingsgesprek om jou beter te leren kennen; hierin bekijken we samen wat jij nodig hebt om je opleiding succesvol af te ronden. Hier wordt ook je AMN- talentscan besproken.