Word jij onze docent in Almere?

Date

Zoek jij een onderwijsbaan in Almere? Bij Aeres VMBO en Aeres MBO werken werken we hard aan modern en betekenisvol onderwijs. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. Kunnen we je verleiden om vrijblijvend kennis met ons te maken? Kom dan naar een van onze meeloopdagen.

De sfeer in een school moet je voelen en ervaren. Juist daarom organiseren we meeloopdagen. Zo kom je er achter of onze school en de collega's je aanspreken. Je kunt vrijblijvend een dagdeel meelopen, lessen bijwonen en je laten rondleiden door leerlingen en studenten.

Jouw profiel

Jij bent (aankomend) docent of zij-instromer. Wij zijn benieuwd wat je te bieden hebt en wat jouw toegevoegde waarde aan ons team kan zijn. Ligt die op pedagogisch didactisch vlak? Ben je echt iemand van de programmatische inhoud? Of heeft de leerling of student die extra ondersteuning nodig heeft jouw specifieke interesse? We horen het graag van je.

Data meeloopdagen

Op een van de onderstaande data ben je van harte welkom. Geef bij je aanmelding door welke datum je voorkeur heeft.

  • Donderdagmiddag 28 februari van 13.00 – 17.00 uur
  • Vrijdagmiddag 1 maart van 13.00 – 17.00 uur

Over ons

Aeres VMBO en Aeres MBO is dé school die stad en natuur verbindt. Het groene domein gebruiken we om leerlingen en studenten te begeleiden naar een vervolgopleiding in het mbo/hbo of naar een baan. In al onze opleidingen is praktijkervaring leidend. De focus van ons onderwijs ligt op thema's als gezondheid en duurzaamheid.
Reageren

Heb je interesse om een dagdeel mee te lopen? Meld je dan uiterlijk dinsdag 26 februari aan via info.vm.almere@aeres.nl. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met een programma. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer B. Houtsma, locatiedirecteur, telefoonnummer 088-0205400 of 06-51425014 (b.houtsma@aeres.nl.)

Benieuwd naar ons opleidingsaanbod? Kijk op www.aeresvmbo.nl/almere en www.aeresmbo.nl/almere. We ontmoeten je graag voor een eerste kennismaking!

Talent voor groei